Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Enermax T.B.RGB Blæser Kit


Fantech MP44 Gaming MousemĂĄtte


Cherry MW4500 Trådløs Ergomus


Fantech MVP861 Combo Gaming Set


SilverStone RL07 ATX Kabinet


Fantech X11 DareDevil Gaming Mus


CHERRY Stream 3.0 tastatur


ACER Predator Galea 500 Headset


CRYORIG C7 Lavprofil Køler


ACER Predator Cestus 500 Gaming Mus


Vis alle
2017-06-28 12:00English version

Sandberg Twister Gaming HeadsetSamarbejdet med Sandberg fortsætter ufortrødent videre., hvilket jeg er super glad for.

De har denne gang sendt mig et headset i deres EsportsEquipment serie, som de konstant udvider.

Headsettet hedder Twister, og er et headset i den absolut billige ende (199DKK i vejledende udsalgspris). Så min anmeldelse vil vise, om headsettet lever op til prisen, eller sågar mere end det.

 

Sandberg Logo

 

Først tager vi et kig på specifikationerne.

Som vi kan læse, har det hele 2.1 meter kabel, hvilket er ret fedt. Det er nylon beklædt, og altså ikke med stof. Det er der fordele og ulemper ved.

Med i prisen får man også lys i headsettet, hvilket jeg viser lidt senere, og sågar en lille kabel converter.

Af de mere tekniske ting kan vi se, at det er 40 mm enheder, og de spiller fra 15 Hz - 20 kHz. det er et ganske fint frekvensområde, da man siger at øret kun kan høre fra 20 Hz og op til 20 kHz.

 • Kabel: 2.1 meter nylon
 • Stik 1: USB power til LED lys
 • Stik 2: 3.5 mm MiniJack stik, 4 polet, til lyd
 • Converter til PC: 3.5 mm hun 4 polet MiniJack til 2 x 3.5 mm han 3 polet MiniJack
 • LED belyste ørekopper

  Højttaler:
 • Driver enhed: 40 mm
 • Frekvens område: 15 Hz – 20 kHz
 • Impedans: 32 Ohm

  Mikrofon:
 • Type: 6mm dia. electret condenser mikrofon
 • Retning: Omni
 • Frekvens område: 30 Hz - 20 kHz
 • Impedans: 2.2 k Ohm
 • Følsomhed: -46 dB ± 3dB

  Indpakning:
 • Højde 26,00 cm
 • Bredde 25,00 cm
 • Dybde 11,00 cm
 • Vægt 600 g

 

Indpakningen og indholdet i kassen.

Sandberg har valgt en ganske nydelig kasse til deres headset. Man kan se den ene øre kop igennem kassen, så man har en fornemmelse af hvad det er man køber rent fysisk. Uden på kassen er der printet diverse specifikationer og features, som Sandberg gerne vil fremhæve ved dette headset.

 

Sandberg Twister Packing

 

Ud over selve headsettet, finder man en splitter og et Sandberg klistermærke i kassen. Specielt splitteren er jeg forbløffet over, når man tænker på prisen af headsettet. Det bliver spændende at se, om alle pengene er gået til tilbehør i stedet for lydkvalitet.

 

Sandberg Twister Content

Indhold:

 • 1 Sandberg Twister Headset
 • 1 Headset converter 1 x MiniJack 4 polet -> 2 x MiniJack 3 polet
 • 1 Sandberg EsportsEquipment klistermærke

 

Lad os kigge nærmere på headsettet.

Selve headsettet er udført i robust plastik, og holdt i farverne sort og blå. Øre puder og hoved puden er lavet i kunst læder, så det er lige til at tørre af efter brug. Begge puder er tilpas hårde / bløde til, at man ikke føler ubehag ved længere brug. 

 

Sandberg Twister Headset

 

Øre puderne har en indre diameter på hele 65 mm. Så de fleste kan have deres ører inde i selve koppen. Det gør dette headset toil et Over-Ear headset, hvilket er den type jeg personligt bedst kan lide.

 

sandberg Twister Ear Cup

 

Headsettet sidder ganske godt på hovedet, det spænder ikke for hårdt, og falder ikke af. Det vejer ikke ret meget, så man skulle ikke følge nogen form for ubehag efter lang tids brug på grund af vægten.

 

sandberg Headset Left

 

Headsettet kan justeres til hovedet, men øre kopperne er faste. de kan ikke drejes eller vippes, som man ellers ofte der på andre headsets. Det gør dog ikke noget, da headsettet sidder ganske fint til hovedet, og omkring ørerne.

 

Sandberg Twister Right

 

Øre kopperne har finde detaljer på sig med blå farve, og et nydeligt Sandberg logo i midten. Mikrofonen kan vippes op og ned, men har ikke mute funktion i selve mikrofon armen. Det sidder i en fjernbetjening på ledningen, som jeg viser lidt senere.

 

Sandberg Twister Microphone

 

Nu skrev jeg tidligere, at headsettet var lavet i robust plastik. Men der er altså nogle dele, som er lavet i stål. Selve hoved bøjlen og udtrækket er nemlig i stål. Det gør, at det holder utrolig godt, og virker meget stabilt og robust.

 

Sandberg Twister Extraction

 

Omkring 40 cm nede på kablet sidder fjernbetjeningen. På den kan man styre volumen op og ned. Afstanden passer fint, man kan nemt betjene lyden uden at selve fjernbetjeningen kommer i vejen ved normal brug.

 

Sandberg Twister Volumen

 

Fjernbetjeningen har også en knap til at slukke og tænde for mikrofonen. På den måde har man mulighed for, at styre om nogen skal lytte med eller ej. Det er ret lækkert. Fjernbetjeningen har også en fin størrelse, og ikke nogen skarpe kanter, som kan hænge fast i tøjet eller andet.

 

Sandberg Twister Mic Switch

 

Til sidst er der stikkene for enden af det 2.1 m lange kabel. Der er et 4 polet stik til lyden, og et USB kabel til lyset. Ja, dette billige headset har også lys indbygget, hvilket er rigtig fint. For at bruge headsettet til computer, monterer man den medfølgende fordeler. Så har man et stik til lyden og et til mikrofonen.

 

Sandberg Twister Connectors

 

Lad mig tage headsettet på og lytte til det.

Jeg har brugt headsettet til hverdag over en lille uges tid, og er faktisk ret glad for det.

Komforten:

Headsettet sidder rigtig godt på hovedet. Jeg bruger normalt briller, men har ikke haft nogen ubehag med det. Jeg kan godt lide, at kablet er i nylon i stedet for stof, specielt nu, hvor Sandberg har gjort dette headset beregnet til mobil brug også. Stof kabel har det med ar larme i øre kopperne, når det gnider op af ting og tøj. Det problem har vi ikke med nylon kabel.

Lyden:

Jeg har selvfølgelig brugt headsettet til både spil og musik. Min samlede opfattelse af lyden i dette headset er, at Sandberg faktisk har ramt ret godt. Personligt så savner jeg lidt detaljer / diskant, men hvis man bruger computer, kan man jo justere sig ud af det med equalizeren. Det bliver straks værre, når man skal bruge det på sin mobile enhed. der har man ikke rigtig muligheden for at justere lyden med equalizer. Så der kommer headsettet lidt til kort.

Med hensyn til lyden ellers, så er der faktisk fin dybde i musikken. Den passer ganske fint til lyden ellers, og er ikke dominerende på nogen måde. Det er dejligt at Sandberg har fundet nogle enheder der passer godt til headsettet.

Mikrofonen:

Som i kan høre i nedenstående videoer, så optager mikrofonen faktisk stemmen ganske fin. Der er en smule rum klang at fornemme, så det er ikke studio kvalitet. Men den er faktisk ganske fin og tydelig.

 

 

 

Når det kommer til baggrundsstøj, så optager mikrofonen det hele. Sandberg har heller ikke annonceret denne mikrofon som støj reducerende, så det er hvad man kan forvente. Jeg synes dog trods baggrundsstøj, at min stemme går fint igennem og er tydelig og forståelig.

 

 

Lyset:

Til sidst er der lyset, som faktisk er ganske fint. Sandberg logoet lyser fint op i hver øre kop, og det ser faktisk meget sejt ud efter min mening. Det er dog en fordel man kan slukke for det, hvis man ikke gider have lys i. Man kan jo ikke selv rigtig se det, med mindre man har headsettet liggende på bordet.

 

Sandberg Twister Light

 

Min vurdering.

Så er vi kommet til min vurdering af Sandberg Twister Gaming Headset. Og jeg er MEGET positivt overrasket over dette headset. Jeg må indrømme, at da jeg så pris skiltet på sølle 199 DKK i vejledende udsalgspris var jeg ret skeptisk. For man forventer næppe at man kan få anstændig lyd og tilmed med lys i headsettet for de penge.

Men Sandberg gør det. De formår at lavet et produkt, som både er prisbilligt og godt. Man får virkelig meget headset for pengene med dette headset. Det eneste jeg kan trække ned på, er faktisk at grund lyden ikke er i orden. Den mangler detaljer og diskant, men til gengæld leverer headsettet varen i den anden ende af lydbilledet med fin og ret fast bas.

Min vurdering af dette headset ender med en flot Sølv stjerne. Sandberg har lavet et headset som ser godt ud for den nye gamer. Der er lys i headsettet, som faktisk ser flot ud. Og så er lyden i både højttalere og mikrofonen ret god. Headsettet tilbyder ikke nogen fancy smarte funktioner, men det forventer jeg heller ikke for under 200 DKK. Det er godt gået Sandberg.

Læs mere om Sandberg Twister Gaming Headset her.

Silver Star Rating
Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet


HwT: Razer Ornata CHROMA Tastatur


HwT: Blue YETI Mikrofon