Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2016-09-27 00:00English version

ARCTIC Z2-3D monitorarmSå er det blevet tid til, at kigge på endnu et spændende produkt. Vi skal kigge på en monitorarm fra ARCTIC. Denne arm er udstyret med gasdæmpere, så man nemt kan justere den i den ønskede stilling. Den har også en 4 port USB3.0 hub, som har egen strømforsyning.

 

Arctic logo

Hvem er ARCTIC?

ARCTIC er en kendt producent af løsninger til køling af produkter som processorer og grafikkort. De er også ret kendte for deres støjsvage blæsersortiment til kabinetter.
ARCTIC er begyndt at brede sig ud på flere områder. De har lavet en del lydprodukter, både til gamere og til mobile enheder. De er nu også begyndt at bevæge sig ind på markedet for tilbehør, som denne skærmholder.
ARCTIC er kendt for en god kvalitet, både når det gælder byggekvalitet af deres produkter, og holdbarhed.

Specifikationer:

Funktioner:

  • Tilt: +/- 45°
  • Swivel: 180°
  • Rotation: 360°

Kompatibilitet:

  • VESA Standard: 75 / 100
  • Maximum Monitor Vægt: 8 kg pr skærm
  • LCD størrelse: 13" - 27"
  • Maks bordtykkelse: 65 mm (Massiv træ)

Størrelse & Vægt:

  • Vægt: 4,7 kg.

Dimensioner

Pakke og Indhold:

  • Pakke dimensioner: 411 mm x 105 mm x 260 mm (BxDxH)
  • Pakke vægt: 5,43 kg.

Indhold

Indpakning og indhold:

Jeg har tilladt mig, at låne billederne af kassen fra ARCTIC's hjemmeside til det meste af denne anmeldelse.
Fronten viser selve produktet, og giver lidt tekniske specifikationer. Bagsiden giver fulde specifikationer og fortæller lidt mere om produktet.

 

Kasse front Kasse bag

 

Et nærmere kig på armen:

Alle delene virker meget robuste, det er formstøbt aluminium eller stål i hele den bærende konstruktion. Selve USB hubben kommer for sig selv, og man kan så montere klemmen på den. Derefter kan man spænde armen fast på bordet, men det er ikke helt uden omkostninger, hvilket jeg viser jer senere.

 

USB Hub Med beslag Monteret på bord

 

Man kan også montere armen igennem bordet. Men så skal man være 100% sikker på hvor den skal stå henne. Det er lækkert man har begge muligheder.

USB hubben er en 4 port USB 3.0 HUB med en belastning på maksimalt 0,9 Ampere på hver port. Det burde dække de fleste behov. Der er strømforsyning med til hubben, og ledningerne til begge dele er lange nok til at nå computeren nede på gulvet.

 

Beslag til hul Monteret

 

Når man så har monteret selve hovedsøjlen, kan man begynde at montere armene. Det er super nemt, man sætter dem bare på hinanden, og skruer det sammen bagefter. Skærmene kan monteres på gasarmen, inden man monterer armen på underarmen som er fast.

ARCTIC har tænkt over, at der også skal kabler ud til skærmene. Dog er kabelholderne på armen lige små nok, der er ikke rigtig plads til flere kabler. Det viser jeg også lidt senere.

 

Skærme monteret. Kabelholder Kabelholder søjle

 

Man har rigtig god frihed i bevægelse og justeringer på skærmene når de er monteret. Gasarmen gør, at man nemt og ubesværet kan hæve og sænke skærmene. Tilt funktionen er også nem at bruge, og kan tilspændes efter behov. Man kan faktisk gøre hele armen stationær ved at spænde låseskruer i alle led, eller man kan lade det hele være bevægeligt og fleksibelt.

 

Bevægelighed arme Skærm vertikalt
Dobbeltskærme tilt Skærme tilt

 

Egen montering:

Her er et billede af min montering. Jeg har en 27" monitor på den ene side, og en 24" monitor på den anden side. Tanken var, at jeg kunne svinge den 24" monitor over, så den kan være sekundær skærm på min side sammen med den 27" monitor.

Og som i kan se, fungerer det faktisk nogenlunde. Jeg har ikke helt fulgt monteringen, men valgt en lidt anden løsning. Jeg har blandt andet udeladt den dobbeltholder der skal sidde på hovedsøjlen. Det har jeg på grund af vinkler osv. jeg kunne ikke opnå de ønskede vinkler, nu vi skal have skærmene i hjørnet af bordet.

 

Skærm Skærme Skærme

 

Problemstillinger:

Jeg løb ind i et par problemer undervejs. Blandt andet kom mit bord til at se således ud, hvilket jeg er rigtig ked af. Men det kan man ikke gøre noget ved, skaden er sket. Jeg kunne godt have tænkt mig, at ARCTIC havde lavet et gummi underlæg til armen, så der ikke kom klemmeskader på bordet. Nu er mit bord forholdsvis billigt, men det kunne jo have været et bord af ædeltræ eller noget i den stil. Så man skal lige være lidt påpasselig, og eventuelt lave et underlag, indtil man har fundet den endelige position på holderen.

 

Skade på bord

 

Næste problemstilling er antallet af kabler. På den ene skærm har jeg power og 2 HDMI. jeg kunne sagtens have haft en DVI og en VGA også, men det kan simpelthen ikke være i holderen. Så hvis man skal have mere end power og DVI eller HDMI, så kan man komme i problemer. Strips er opfundet, det ved jeg godt, men det kunne have været fedt, om ARCTIC havde tænkt lidt større her.

 

Kabelholder Kabelholder

 

Min mening:

Jeg synes, at ARCTIC har lavet et fedt produkt. Det virker super stabilt og solidt. De eneste problemer jeg har haft, er mærkerne i mit bord, hvilket var knap så fedt at finde efter man skulle flytte standeren, og så kabelholderne der er for små. Det med kabelholderen kan man leve med, og komme udenom ved hjælp af nogle gode strips. Men det med skaderne på bordet kan man jo ikke fikse. ARCTIC burde have vedlagt noget gummi, eller advaret KRAFTIGT i monteringsvejledningen om at den slags kan forekomme. Det har de vist glemt i farten.

Med de fejl og mangler jeg har fundet på produktet, kan jeg desværre ikke give det mere end 3 stjerner. Det er et fedt produkt, men der er altså nogle ting, som gør at ARCTIC burde tænke lidt mere over næste udgave.

 3 stjerner

Prisen på denne herlighed er omkring 820 DKK ifølge ARCTIC hjemmesiden.

Klik her for, at komme til produktet hos ARCTIC.

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet