Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
Froggaming XXL Musemåtte


Anmeldelse
Paracon REBEL Gaming Tastatur


Anmeldelse
Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Anmeldelse
Paracon RIOT Gaming Tastatur


Anmeldelse
be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Anmeldelse
Paracon VIPER Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Anmeldelse
Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


Anmeldelse
be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Anmeldelse
Paracon VENOM Gaming Mus


Anmeldelse
KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


2018-02-07 15:00English version

Sandberg Touch RGB MousepadSå er vi kommet til en ny anmeldelse, og denne gang skal vi kigge på en farvestrålende musemåtte fra Sandberg.

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

Den danske producent Sandberg står for god kvalitet til pengene. De laver produkter i de fleste prisklasser, og giver alle mulighed for at kunne købe seje produkter til fine priser.

 

Skal vi lige tage et kig på indpakningen.

Man modtager en forholdsvis flad kasse med fine illustrationer på ydersiden. Kassen er dekoreret med det gennemgående lyndesign, som flere af Sandbergs andre produkter i deres EsportsEquipment er.

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

Inde i kassen ligger musemåtten godt fast i en plastik holder, samt den er godt beskyttet af en plastikpose.

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan læse i specifikationerne herunder, er musemåtten kun 2,5mm tyk, hvilket ikke er særlig meget i forhold til diverse andre musemåtter på markedet. Den er bygget op om en aluminium kerne og har 7 forskellige lysemåder i kanten (Det fortæller jeg om, om lidt), som styres ved hjælp af en touch knap.

  • Black coated aluminium
  • Anti-slip rubber on bottom side
  • Dimensions: 340x245x2.5 mm
  • 7 LED lights
  • Touch button
  • 175cm fabric cable
  • 5 year warranty

 

Lad os straks komme videre og se på musemåtten.

Musemåtten der måler 34cm i bredden og 24,5cm i dybden er lavet på en base af aluminium med hård struktureret plast overflade.

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

På undersiden finder vi 5 store gummifødder som sørger for, at holde musemåtten godt fast til underlaget. Denne musemåtte rykker sig ingen steder, når først den ligger på bordet.

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

Nede i højre hjørne finder man et Sandberg logo, som lyser op sammen med resten af musemåtten (Viser jeg i test sektionen)

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

I toppen af musemåtten finder vi et solidt beslag til kablet, samt et lille mærke der ligner et fingeraftryk. Det er her touch knappen gemmer sig, hvor man skifter farven på lyset.

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

Til sidst er der jo det tynde USB kabel beklædt med stof, som er hele 175cm langt. Det er en ok længde til de fleste formål.

 

Sandberg LED Touch Mousepad

 

Testen:

Så er det blevet tid til en test af musemåtten. Denne måtte er med en overflade i hård plast, hvilket giver en helt anden fornemmelse end med en stofmåtte.

Normalt bruger jeg en musemåtte i stof, hvilket jeg har været godt tilfreds med. Jeg har også haft diverse andre musemåtter med overflader i plast, glas og aluminium.

Overfladen:

Denne musemåtte udemærker sig helt sikkert ved, at musen nærmest flyver hen over overfladen. Der er så godt som ingen friktion i underlaget, hvilket man meget hurtigt bemærker. Specielt hvis man går fra en stof måtte, og over til denne.

Jeg bruger en ældre mus fra Logitech som hedder G9, og den var meget glad for den overflade der er på denne musemåtte.

Ergonomien:

Musemåtten er ikke særlig tyk, hvilket giver et meget lille mellemrum imellem musen og bordet. Så hvis man sidder med håndleddet på bordet, og hånden på musen oven på musemåtten, er dette en glimrende musemåtte. Mange har dog hånden liggende på musemåtten, hvilket de normalt er store nok til. Det gælder også denne, som har en fin størrelse til gaming.

Hvad man dog skal bemærke ved denne type musemåtte er, at den jo er hård. Så hvis man er vant til en god tyk og blød musemåtte, hvor man hviler håndledet på. Så kan denne måtte godt føles lidt hård i det, hvilket man lige skal vænne sig til.

Lyset:

Som nævnt flere gange, så har denne musemåtte indbygget lys. Mange kender til andre produkter som blandt andet Razer Firefly og Corsair Polaris.
Sandberg Touch RGB Mousepad er Sandbergs tilsvarende musemåtte til disse.

 

Sandberg Touch RGB Mousepad

 

Musemåtten kan ikke programmeres ved hjælp af software, men man kan skifte imellem de forskellige lysindstillinger på touch knappen. Sandberg logoet lyser fint op, sammen med kanten rundt.

 

Sandberg Touch RGB Mousepad

 

Måtten har selvfølgelig også RGB, som skifter farve rundt i kanten. Der er flere forskellige indstillinger for skifte af farve automatisk, hvilket er ganske fint.

 

Sandberg Touch RGB Mousepad

 

Hvad er min konklusion:

Jeg har testet musemåtten over et stykke tid, og synes faktisk rigtig godt om den. Sandberg har lavet et ganske fint produkt med denne musemåtte.

Jeg er forbløffet over, hvor nemt musen glider over underlaget. Denne musemåtte er virkelig for dem, som har behov for at race over måtten. Jeg gætter på, at den vil være optimal til FPS spil, hvor hurtige og præcise bevægelser er vigtige.

Tykkelsen gør, at musemåtten ligger helt tæt til bordet, hvilket er super fedt. En tyk gummimåtte kan godt give nogle kedelige vinkler i håndleddet, hvis man sidder på kanten af den.

Så er der jo lyset, hvilket har nogle fede effekter. Jeg kunne godt have ønsket lidt software for, at kunne lave mit eget lys, eller tilpasse farven til lige den jeg ønskede. Det kan man desværre ikke med denne musemåtte.

Til sidst er der prisen, og her er det jo at Sandberg slår igennem. Ikke nok med, at Sandberg giver imponerende 5 års garanti på alle deres produkter, men denne musemåtte kan købes for under 250 DKK på nettet. Det er en imponerende lav pris, og man sparer mindst 200 DKK i forhold til konkurrenterne fra Corsair og Razer. Det gør bestemt denne musemåtte attraktiv.

Sandberg Touch RGB Mousepad skal have en flot og skinnende sølv stjerne. Det skal den fordi den lige mangler det sidste med hensyn til software og muligheden for at vælge den farve man nu har lyst til. Ellers er det et MEGET fint produkt til prisen.

Læs mere om Sandberg Touch RGB Mousepad her.

Silver Star Rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

3D printer - Indkøb (1/2)


Artikler på Tweak.dk


Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100