Forsiden
Søgning
Seneste: Info

Ratingsystemet.

Bloggen tager form

Farvel til Tweak.dk

Vis alle
2016-08-22 00:00English version

Farvel til Tweak.dkJeg har valgt at stoppe som anmelder hos Tweak.dk for, at søge nye udfordringer.

Tweak logo

Min tid hos Tweak har været god og lærerig. Jeg har fået mange fede opgaver, og har lært en masse. Det vælger jeg nu, at udvikle endnu mere ved, at søge nye udfordringer.

Mine planer er ind til videre, at være freelance anmelder for diverse sites, som skulle mene at kunne bruge min ekspertise. Det kan jo være man igen en dag, finder et sted man har lyst til at være fast. Det vil kun tiden vise.

Jeg håber, at alle mine læsere vil følge mig videre på min færd, da jeg kan love det ikke kommer til at gå stille for sig. Jeg har allerede en masse tanker om, hvad jeg kan underholde jer med i fremtiden. Der bliver nogle personlige køb, som jeg vil anmelde inden jeg tager dem i brug.

I den forbindelse, kunne det være fedt med feedback, når jeg begynder at anmelde ting på min egen blog. Feedback, som skal gøre det endnu federe at læse min blog, og mere overskueligt. Jeg har selv en ide om hvordan anmeldelserne skal udformes, men det er jo ikke sikkert mine læsere er enige.

Renovering

Med hensyn til renoveringen af hjemmet, så tager det lige en uges tid mere, da vi uventet skulle have slebet gulvet. det trak lige en ekstra uges tid i planen. Men vi knokler på, at komme på plads i de nye omgivelser, så jeg kan bruge min tid på jer, mine læsere.

Mvh:
Kim

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet


HwT: Razer Ornata CHROMA Tastatur


HwT: Blue YETI Mikrofon