Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
Paracon REBEL Gaming Tastatur


Anmeldelse
Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Anmeldelse
Paracon RIOT Gaming Tastatur


Anmeldelse
be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Anmeldelse
Paracon VIPER Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Anmeldelse
Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


Anmeldelse
be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Anmeldelse
Paracon VENOM Gaming Mus


Anmeldelse
KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Anmeldelse
be quiet! Silent Base 601 kabinet


2017-12-12 08:00English version

Paracon Musemåtter til alle formålSå er det blevet tid til endnu en anmeldelse. Vi skal i denne anmeldelse kigge på musemåtter, som Paracon har sendt til mig. Der er tale om musemåtter i alle størrelser fra den lille til den der fylder hele bordet, og navnet er RUSH. Læs med herunder.

Paracon Logo

 

Lad os straks gå i gang med at kigge på kasserne.

Musemåtterne er pakket ind i nogle aflange kasser. Der står hvilken størrelse der er i kassen, og der er specifikationer på bagsiden.

Jeg har modtaget de 3 forskellige størrelser som Paracon har lavet, nemlig medium, large og XXL.

 

Paracon RUSH Mousepads

 

Da kasserne kun indeholder selve musemåtterne, er der ikke nogen ide i, at skrive en liste med indhold.

 

Lad os tage et kig på specifikationerne.

Alle 3 musemåtter er ens i udseende, men selve størrelsen er forskellig. Som man kan se, er der fra normal størrelse og op til dem hvor man har hele tastaturet stående på også.

Medium:

 • Bredde (cm):32
 • Dybde (cm): 27
 • Tykkelse (cm): 0.3
 • Overflade: Stof
 • Bund: Gummi

Large:

 • Bredde (cm): 45
 • Dybde (cm): 35
 • Tykkelse (cm): 0.3
 • Overflade: Stof
 • Bund: Gummi

XXL:

 • Bredde (cm): 95
 • Dybde (cm): 45
 • Tykkelse (cm): 0.3
 • Overflade: Stof
 • Bund: Gummi

 

Så skal vi vist have et kig på dem.

Som man kan se, er musemåtterne med ganske nydeligt tryk på, de er i sort design med en lidt blankt stof på oversiden og gummi på bagsiden.

 

Paracon RUSH Mousepads

 

Stoffet er fint vævet, så overfladen virker helt glat. Kanterne på musemåtten er syet, så de ikke flosser efter længere tids brug.

 

Paracon RUSH Mousepads

 

Bagsiden af musemåtterne er i gummi, så de ligger godt fast på underlaget. Musemåtterne er dejligt bløde, hvilket er ret lækkert når man hviler håndled på dem når der er stilhed i kampen.

 

Paracon RUSH Mousepads

 

For at vise de forskellige størrelser er herunder billeder med mus på måtterne. Som man kan se på denne medium måtte, er der fint plads til musen. Denne kan sagtens bruges til hverdag, og vil nok af de fleste betegnes som en FPS musemåtte.

 

Paracon RUSH Mousepads

 

Når vi kommer op i Large, er der en del mere plads at flytte musen rundt på. Denne musemåtte vil jeg betegne som god til strategi eller spil som League Of Legends o.s.v. Man begynder ved denne Large model, at skulle have et rimelig potent spillebord med masser af plads på.

 

Paracon RUSH Mousepads

 

Til sidst er der bord modellen XXL. Som man kan se på billedet herunder, fylder den så godt som hele bordet. Tastaturet er et standard tastatur, og musen er også standard i størrelse. Jeg har altså ikke fundet et miniature sæt frem. Denne musemåtte er kæmpe stor, og man har masser af lækker plads til sine ting. Med denne musemåtte skal man ikke tænke på mangel af plads, eller hvilket spil man spiller. Det er bare at gå i gang.

 

Paracon RUSH Mousepads

 

Jeg har testet har jeg.

Over den sidste uges tid har jeg brugt denne musemåtte.

Da det er begrænset hvor meget man kan teste en musemåtte, vil jeg kort beskrive min oplevelse.

da jeg først pakkede musemåtten ud, var den ret krøllet. Det kan man også fornemme på de billeder ovenover, at den ikke helt har rettet sig ud. Det gør den, så det skal man ikke være nervøs for. Der gik lige et par dage, så lå måtten helt plant med mit bord.

Gummi bagsiden gør, at musemåtten ligger helt fast til bordet, og man er faktisk nødt til at løfte den for at flytte den. Man skubber ikke bare til den, hvilket er rigtig lækkert.

Overfladen spiller rigtig godt sammen med min Logitech G9 mus. Musen opfanger den mindste bevægelse lige som den plejer, så jeg kan ikke udsætte noget på overfladen. Det virker også til, at de motiver der er i selve overfladen ikke er trykt på med maling eller noget, Men derimod er farvet med stoffarve eller simpelthen vævet ind i stoffet. Der er ingen forskel at mærke imellem det sorte og motivet, hvilket er super lækkert.

Kanterne er syet på disse musemåtter. Det kan være en fordel, men også en bagdel. Fordelen er, at musemåtten ikke flosser i kanten, og at overfladen ikke slipper gummibagsiden. Bagdelen kan være, at kanten er lidt højere end musemåtten selv, og det kan give lidt gener imod huden, da man gnider underarmen imod denne syede kant. Jeg oplevede ikke nogle problemer eller gener med denne kant, men jeg har haft andre måtter med denne kant, hvor det var et problem. Måske tråden man har syet kanten med på denne måtte er anderledes end de andre jeg har prøvet.

De 3 millimeter som musemåtterne er i tykkelsen er meget tilpas. Det er ikke for meget eller for lidt. Man fornemmer at musemåtten er der, men den er ikke så høj, at det skaber problemer eller gener. Det giver en tilpas blødhed, hvis man er til stof måtter.

 

Hvad er min endelige vurdering.

Man kan købe Paracon RUSH måtter fra 89 DKK for den mindste og op til 199 DKK for den største. Så man kan altså få en lækker kvalitets musemåtte der fylder hele bordet for under 200 DKK. Det synes jeg bestemt er en fin pris.

Jeg oplevede ikke nogle problemer overhovedet med disse musemåtter. De er tilpas i blødhed, overfladen er super responsiv og kanterne flosser ikke da de er syet. Alt i alt nogle super gode musemåtter til prisen.

HVIS jeg skulle komme med noget, så skulle det da lige være en mindre musemåtte, måske en størrelse small til 59 DKK eller noget i den stil. Det kunne have været lækkert og sikkert tilpas til mange, da selv en medium er forholdsvis stor.

Jeg synes disse musemåtter fortjener en solid GULD stjerne. De opfylder opgaven til fulde, og der er blevet råd til en syning i kanterne og flot motiv på måtterne, som ikke er til gene for musen. Alt i alt et godt produkt.

Læs mere om Paracon RUSH Medium Gaming Mouse pad her.

Læs mere om Paracon RUSH Large Gaming Mouse pad her.

Læs mere om Paracon RUSH XX-Large Gaming Mouse pad her.

GOLD Star Rating

 

 

 

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet