Forsiden
S√łgning
Næste anmeldelser

Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


Roccat Vulcan 120 AIMO Tastatur


Riotoro CR100TG Kabinet


2020-01-31 00:00English version

ROCCAT Kone Pure Ultra Gaming MusROCCAT Kone er efterhånden en ret udbredt og populær mus. Den er nu blevet opgraderet med blandt andet en slankekur, ny hud og nyt kabel.

 

 

Lad os kigge på kassen og indholdet.

Kassen man modtager produktet i, er printet med flotte illustrationer of produktet på forsiden. Der er specifikationer og features printet på bagsiden.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Inde i kassen finder man udover selve musen, en brugervejledning. Det er alt.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

De tekniske specifikationer.

Musen er fyldt med lækker teknologi. Den har ROCCATS egen 16000dpi OWL-Eye-sensor, som er super præcis. Så har den indbygget hukommelse til profilerne, så man ikke skal installere software hele tiden. Den har en vægt på sølle 66 gram, hvilket er ret lavt, og så har den et 1.8 meter langt kabel, som faktisk er ganske fint.

Sensor:

 • Optisk Owl-Eye-sensor fra ROCCAT® med 16000dpi
 • Justérbar løfteafstand
 • 50G acceleration
 • Angle snapping: on/off

Generelt:

 • 1000Hz signalfrekvens
 • 512kB indbygget hukommelse
 • Kabellængde: 1.8m
 • ARM Cortex-M0 48MHz

Størrelse:

 • Højde: 3.90 cm
 • Bredde: 7.00 cm
 • Længde: 11.50 cm
 • Weight: 66g (Ash Black), 66.5g (Arctic White)

Kompatibilitet:

 • Systemkrav: USB 2.0 Port, Internet connection for driver installation
 • Operativsystem: Windows® 10, Windows® 7, Windows® 8

 

Lad os kigge på produktet.

ROCCAT Kone Pure Ultra, er en stilren FPS mus i ergonomisk design. På fronten og toppen finder vi scroll hjulet samt dpi op og ned knapper. Disse knapper kan programmeres om til noget andet, hvis man ønsker det.

Man kan ikke tilpasse venstre- og højre-klik, da de er standard for alle mus.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

På venstre side af musen, finder vi et par velplacerede knapper til tommelfingeren. Disse knapper har en fin placering og størrelse til almindeligt palm-grip.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

På højre side af musen er ingen knapper. Musen er forholdesvis lodret her hvilket gør, at musen kan være lidt svær at holde om. Specielt med den overflade som ROCCAT har givet musen.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Bag på musen finder vi et skarpt ROCCAT logo, som lyser op når musen er tilsluttet. (Det viser jeg under test sektionen)

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Under musen er der to store glidepuder som sørger for, at musen glider let henover de fleste underlag. Det er også hernede vi har sensoren, som ikke er specielt stor. Til gengæld er den super præcis.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Softwaren.

Softwaren til musen hedder ROCCAT Swarm. Den er blevet omtalt en del gange på siden, og man kan ikke fremhæve nok, at denne software er ret gennemført og nem at overskue.

ROCCAT Swarm giver på første fane mulighed for, at man har de indstillinger man bruger mest. Man vælger simpelthen selv hvilke muligheder der skal pinnes fast på denne side, så man ikke skal bladre efter dem.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

På næste fane har vi mulighederne for indstillinger. Her kan man justere grund indstillingerne på musen som DPI settings og hvordan den skal opføre sig i Windows.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Så er der fanen 'Tildeling af knap' hvor man programmerer knapperne. Man kan tildele dem en masse forskellige funktioner og macroer. 

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Under fanen Oplysning, kan man give logoet bag på musen forskellige effekter. Det er begrænset hvad man kan, når der kun er en lys zone, men man kan tilpasse musen til sit setup. Musen har også mulighed for AIMO i lyset, så det tilpasser sig brugen af musen, og hvis man har flere ROCCAT produkter med AIMO, arbejder disse sammen om optimalt lys setup.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Til sidst er der de avancerede indstillinger, hvor man kan sætte nogle mere tekniske indstillinger.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Tid til test og beskrivelse af brugen af musen.

Denne mus er bygget til FPS gaming, og palm grip. Det betyder, at det er begrænset med antal knapper, og den er beregnet til at ligge inde i hånden.

Dagligt brug:

Jeg har brugt musen en uges tid for lige, at vænne mig til den. Det har været en fornøjelse, og når den først er justeret ind til det behov man nu har, er den ultra præcis at bruge.

Scroll hjulet kører med bestemte hak når man scroller med den, hvilket jeg godt kan lide. Jeg bryder mig ikke om, hvis hakkene er bløde og slatne. Man skal kunne mærke dem.

Lyden fra knapperne er også tilpas. De klikker ikke for højt, hvilket jeg heller ikke bryder mig om.

Gaming:

Jeg har prøvet ROCCAT før, og de laver altså nogle ret gode mus generelt. Denne nye version at Kone musen har fået en slankekur, og man kan virkelig mærke, at den ikke vejer særlig meget. Den flyver hen over underlaget hvilket betyder, at reaktionstiden er meget lav.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Den præcise sensor med høj opløsning gør, at man kan bruge musen til alle formål og i alle opløsninger. Selv i 4 og 8k gaming vil denne mus kunne bruges. Kontakterne til de primære knapper er Omron. De er verdenskendte for deres holdbarhed, og dem går man aldrig galt i byen med.

Ergonomien:

Da jeg stort set kun spiller FPS, og bruger palm-grip, falder denne mus helt naturligt for mig at bruge. Musen har en god størrelse i højden, så hånden hviler godt på den. Men den er en smule smal, som er knap så godt for mine store håndværker hænder. De store glidepuder under musen gør, at den nemt flyttes frem og tilbage.

ROCCAT skriver, at de har givet musen en ny hybrid overflade, som skulle være ekstra smudsafvisende. Jeg kan da heller ikke se tydelige mærker efter fedtede fingre eller andet på musen efter en uges brug. Det er ret lækkert.

Kvaliteten:

Der er ingen tvivl om, at ROCCAT laver gode mus. Det får men også fornemmelsen af, når man bruger denne mus.

Alle tasterne klikker fast og bestemt, og der er ikke nogen rasle lyde, eller andet der virker løst på musen. 

Scroll hjulet virker også fast og bestemt, hvilket også er super lækkert. Der er ikke noget værre end, hvis scroll hjulet ikke hakker som det skal, eller knapperne rasler på en mus.

Lyset:

Lyset i musen er noget af det bedste man får. Der er ikke antydningen af light spots, altså ikke nogle tegn på hvor dioden sidder. Det er super lækkert, og giver igen en fornemmelse af kvalitet. Der er ikke noget værre, end når man kan se de enkelte dioder igennem overfladen.

 

Roccat Kone Pure Ultra

 

Hvad er min bedømmelse af musen.

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige mus fra ROCCAT, og kan kun sige de er blevet bedre med årene.

Jeg synes, at ROCCAT laver nogle gode forbedringer af deres produkter, som er brugbare, og som ikke er for prangende og specielle.

ROCCAT Kone Pure Ultra har fået ny overflade, hvor man slet ikke fornemmer eller ser fedtede fingre og smuds efter en uges intens brug. Det er ret godt klaret.

Ikke nok med det, så har musen fået slankekur. Det betyder, at der er skraldet over 20 gram af musen, så den går fra 88 gram til 66 gram. Det er ret meget, og kan bestemt mærkes.

Så har musen fået nyt kabel, så der ikke længere er stof kabel på musen. Det er jeg personligt kæmpe fan af, da stof kabler har det med at være ret stive. Det er det ikke længere, nu har man et blødt fleksibelt gummi kabel på musen i stedet for.

Prisen:

Musen koster lige over 500 DKK i skrivende stund, hvilket faktisk er en ok pris. Man får rigtig meget kvalitet for pengene, så det kan bestemt godt forsvares.

Den endelige vurdering:

Hvis man kigger på de forbedringer der er sket på musen i forhold til forgængeren, og hvad man får for sine penge. Så vælger jeg at give musen en flot GULD vurdering. Der er umiddelbart ikke nogle minusser ved ROCCAT Kone Pure Ultra.

Læs mere om produktet her:
https://da.roccat.org/Mice/Kone-Pure-Ultra

Roccat Kone Pure Ultra

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III K√łler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus