Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

be quiet! Pure Rock 2 CPU Køler


Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


Roccat Vulcan 120 AIMO Tastatur


2020-04-03 00:00English version

SilverStone AB120i-ARGB BlæserkitSilverStone laver et hav af tilbehør og kabinetter, og vi skal i denne anmeldelse kigge på et ARGB blæser sæt fra dem. Det er en pakke med 3 x 120 mm blæsere, og deres egen lille controller.

 

 

SilverStone blev grundlagt i 2003 og er en etableret leder inden for sit felt med et elite team af ingeniører. De leverer det højeste niveau af standarder inden for design og fremstilling af kabinetter, strømforsyninger og tilbehør. 

 

Hvad er der i kassen?

Selve kassen er flot printet med fine billeder og features samt tekniske specifikationer på ydersiden.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

Inde i kassen finder vi vi en kasse med tilbehør, 3 kasser med blæsere og selvfølgelig en brugervejledning.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

I kassen med tilbehør finder vi 3 poser me skruer til blæserne, og den lille controller man kan bruge til, at styre lyset i blæserne med.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan se, så flytter blæseren omkring 37,5 kubikfod i timen, hvillket svarer til omkring 63 kubikmeter. Det er ikke vildt meget, men hvis man har 3 af dem, burde airflow ikke være noget problem. De kører med maksimalt 1200 RPM, og larmer med 24 dBA, hvilket heller ikke er for meget. Disse blæsere er bygget til airflow, og ikke statisk tryk.

 • Model No. SST-AB120I-ARGB-3PK
 • Color Black frame, translucent fan blades
 • Bearing Hydro Bearing
 • Connectors 3 Pin fan & 4-1 Pin ARGB
 • Rated Voltage 12V DC
 • Start Voltage 5V DC
 • Rated Current 0.52A
 • Rated Power 6W
 • Speed 1200 rpm ± 10 %
 • Airflow 37.5 CFM
 • Static Pressure 1.15 mmH2O
 • Noise Level 24 dBA
 • Life Time 40,000 hours
 • Dimension 120mm (L) x 120mm (W) x 25mm (H)

 

Lad os kigge på produktet:

Blæserne er med sort ramme, og mathvide vinger. De gør, at lyset kan fordele sig synligt i vingerne, i forhold til, hvis de var helt gennemsigtige. Det bliver flot med lys i.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

I hjørnerne er der gummi, så blæserne er vibrationsdæmpet. Det er også en lækker feature, så man mindster risikoen for vibrationer i kabinettet.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

Stikkene til lyset er standard ARGB stik, så man kan vælge, om man vil køre med sin egen controller, direkte på bundkortet, eller bruge den lille controller der følger med. Der er både han og hun stik på hver blæser, så man kan køre daisy chain på blæserne. Det er super fedt.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

Strømstikket er et standard DC stik, så disse blæsere kører ikke PWM styring.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

Selve controlleren har en lille knap ovenpå og 4 stik, 2 på hver side.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

I enden af controlleren er der mulighed for, at tilslutte kabinettets reset switch, så man kan bruge den til, at styre controlleren med. Det er ret lækkert, og helt ærligt, hvor mange bruger egentlig deres reset knap mere.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

Controlleren forsynes fra et SATA power stik, og der er selvfølgelig også et ARGB stik, så man kan styre det hele fra bundkortet, eller en anden controller. På den måde kan man samle blæserne i controlleren og styre dem via en ekstern controller.

 

SilverStone AirBlazer 120i Lite Fan kit

 

Hvordan er de så i brug?

Støjen:

Ved højeste hastighed, og med alle 3 blæsere på maksimal hastighed, kunne jeg knap høre dem. Jeg har bestemt hørt dem der larmer langt mere. Det er formodentlig takket være den lidt lave hastighed, hvilket gør, at den støj der er, ikke lyder anstrengt. Når først disse blæsere kommer i et kabinet, og bliver styret i forhold til varmen i kabinettet, så hører man ikke mere til dem, men kan til gengæld nyde det lækre lys i dem.

Airflowet:

Disse blæsere flytter ikke vildt meget luft i forhold til mange andre blæsere, men de kører heller ikke lige så hurtigt. Så det er helt som forventet. Til gengæld kan man jo sætte 3 i fronten af sit kabinet, og få en flot front med RGB lys, og samtidig få et godt airflow igennem kabinettet, så alle komponenterne bliver holdt kølige.

Lyset:

Jeg har lavet en lille video med de forskellige lysmuligheder i den indbyggede controller. Den dækker faktisk de fleste behov, og hver port kan tage op til 48 LED, så der er gode muligheder for udvidelse og komplet RGB setup med denne lille controller.

 

 

Hvad er min mening så om dette sæt?

Jeg synes man har super gode muligheder for RGB lys i sin computer med dette sæt. Ikke nok med det, så får man også nogle virkeligt fede blæsere, som giver et godt støjsvagt airflow.

Blæserne kan sættes i daisy chain, eller man kan koble en LED strip efter blæseren, så der er mulighed for en fuld kæde af RGB lys i hele kabinettet. 

Den lille diskrete controller kan placeres et diskret sted, den er lille nok til at blive placeret på bagpladen bag bundkortet, og derfra kan man køre ud med sit RGB lys. Den kan fjernbetjenes med reset knappen, eller controlleren på bundkortet, så man skal ikke åbne kabinettet for at skifte farve lige meget hvilket løsning man vælger at bruge.

Prisen:

Sættet koster omkring 45 EUR, og jeg har ikke kunnet finde det i danske butikker. Det skulle dog være samme pris i Danmark, hvilket omregnet er omkring 350 DKK. Det må man sige er en fin pris for 3 ARGB blæsere og en controller i et samlet lækkert kit.

Den endelige vurdering.

Stort set alle vil gerne have ARGB i deres setup nu om dage, og med dette sæt har man en rigtig god og prisvenlig mulighed for, at komme i gang med det. Man får en controller og 3 blæser, og gode muligheder ofr at udvide hen af vejen. Det altsammen til en fin begynder pris hvilket gør, at dette sæt skal have en flot GULD vurdering. Der er rigtig god sammenhæng imellem pris, kvalitet og muligheder.

Læs mere om produktet her:
https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=879&area=en

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus