Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Jabra Evolve 75 Office Headset


Sandberg Savage USB 7.1 Headset


SilverStone FG1x1 LED Fan Gitter


Mi True Wireless Earbuds


Roccat Kone AIMO Remasterd Mus


Amazfit Stratos 3 Fitness Ur


SilverStone AB120i-ARGB Blæserkit


Jabra Elite 85h Headset


YI Dome X Kamera


Roccat Vulcan 120 AIMO Tastatur


Riotoro CR100TG Kabinet


2019-01-18 15:00English version

Paracon REBEL Gaming TastaturSå er vi nået til sidste tastatur i rækken af nye produkter fra Paracon. Vi skal i denne anmeldelse kigge på deres REBEL tastatur, som er et mekanisk RGB tastatur.

 

Paracon Logo

 

Paracon er et dedikeret gaming brand, der blev grundlagt i Danmark i 2016. De udvikler en bred vifte af fedt gaming udstyr, med fokus på exceptionel kvalitet til en fantastisk pris.

 

Lad os kigge på indpakningen og indholdet.

Som man kan se, bliver Paracon REBEL leveret i en klassisk Paracon indpakning. Sort/hvid på fronten og blå på siderne og bag på. Der er et rødt klistermærke der indikerer, at tastaturet er med røde mekaniske kontakter.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Inde i pakken, ligger tastaturet i holdere af skumplast. Der er en lille brugervejledning med, og håndledsstøtten ligger under tastaturet. Begge dele er beskyttet af en plastikpose, så det ikke bliver ridset under transporten.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Indhold:

 • Paracon REBEL tastatur
 • Håndledsstøtte
 • Brugervejledning

 

De tekniske specifikationer.

Paracon har valgt at bruge deres egne kontakter i dette tastatur, så man ved ikke lige hvem producenten er sådan rigtigt. Tastaturet er lavet i metal, har fuld anti ghosting og er plug'n'play. Udover det, har tastaturet mulighed for macro taster og det har hele 11 forskellige lyseffekter.

 • Switch type: Paracon mekaniske røde switches
 • Materiale: Metal
 • 100 pct. Anti-Ghosting
 • Lys: Paracon Lumos med fuldt justerbart lys og 11 lyseffekter.
 • Plug & play
 • Macros: Mulighed for 5 macros med op til 25 tast. 
 • Antal taster: 109 taster 
 • Tilslutning: USB
 • Kompatibilitet: PC og Mac
 • Kabellængde: 1.8m
 • Dimensioner: 43,9 x 13,4 x 4,1cm
 • Vægt: 1260g

 

Lad os kigge på tastaturet.

Paracon REBEL virker som et godt solidt tastatur fra første gang man har fat i det. Det er et klassisk mekanisk tastatur, med ret høje taster på en metal bund. Fordelen ved håndledsstøtten er uvurderlig efter min mening.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Tastaturet har et standard layout på den normale del af tastaturet. Det skarpe øje vil dog bemærke, at der er ekstra taster over det numeriske tastatur.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Her finder man nogle genveje til multimedia funktioner samt til lommeregneren. Det er super lækkert man ikke skal have fat i flere taster for disse basale funktioner.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Der er dog en Fn tast, hvor man blandt andet styrer lyset i tastaturet, og en del andre ting. Da tastaturet er plug'n'play, er der ikke nogen software med til det. Det betyder, at alt fungerer ved hjælp af tastatur kombinationer. Det gælder også optagelse af macro taster.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Man kan selvfølgelig låse tastaturet med en gaming funktion. Det betyder blandt andet, at Windows tasterne bliver slået fra, samt nogle andre.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Under tastaturet finder vi nogle gode gummi fødder som sikrer, at tastaturet står godt fast på underlaget.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

De foldebare fødder har også gummi, så tastaturet står fast, selvom de er foldet ud. De foldebare fødder giver en højere vinkel på tastaturet. Det er en personlig mening, om disse fødder skal være foldet ud eller ind. Men det er dejligt at have muligheden.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Håndledsstøtten kan tages af efter behov. Der er også gummifødder under denne, så den også står godt fast. Støtten har en overflade af struktureret hård plastik, hvilket er fint nok til de fleste.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Tager man kapperne af kontakterne kan man se, at det er røde kontakter vi har. De er gennemsigtige, så lyset kan komme ud hele vejen rundt.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Til sidst et billede af den 1.8 meter lange ledning, som er lavet af ret blød gummi. Det synes jeg faktisk er meget lækkert.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Så er det tid til at teste.

Førstehåndsindtryk:

Allerede første gang man har fat i tastaturet, fornemmer man det er et produkt i god kvalitet. Vægten er god, og overfladen i metal gør også, at det virker meget robust. Et godt førstehåndsindtryk.

 

Komforten:

Komforten i tastaturet er faktisk ret god. Man kan vinkle det, hvis man har behov for det. På den måde kan man få den skrive stilling man nu ønsker sig.

Håndledsstøtten er også god at have, når man har et ret højt tastatur, som de fleste mekaniske tastaturer nu er. Det giver også en bedre komfort, at man kan hvile imens man skriver uden, at få en ubehagelig vinkel i håndleddet.

 

Lyden:

Det er jo et mekanisk tastatur vi har her, så det larmer en del mere end et membran tastatur. Men jeg synes faktisk, at det er ret støjsvagt af et mekanisk tastatur at være.

Det har den klassiske hårde bund, når man trykker tasterne helt ned, og så siger selve vandringen i mekaniske tastaturer også en del. Der er umiddelbart ikke nogen mislyde fra tastaturet, som jeg har hørt fra andre. Alt i alt et godt lydniveau, når vi snakker mekanisk tastatur.

 

Lyset:

Lyset i Paracon REBEL  er ganske fint og passende. Det er fyldt med effekter, som giver en masse liv når man skriver. Lock funktionerne er hvide når de er aktiverede, Så scroll-, num- og caps-lock er hvide når de er aktiverede. Man kan også optage sin egen lys setting, på samme måde, som man kan optage macro settings.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Skal man sige noget om selve lyset, så kan man ikke vælge en setting uden effekt, så der er altså ikke statiske farver. En anden ting man kan nævne er, at det ikke gemmer den sidste setting i lyset, så man skal indstille det hver gang man sætter sig ved computeren. Det er dog super hurtigt og nemt med de genvejstaster man nu har til rådighed. Og så kan man jo lave en macro til det, så man kun skal aktivere en macro for at indstille det hele. Så i bund og grund er det ikke et kæmpe problem.

 

Paracon REBEL Gaming Keyboard

 

Hvad er min vurdering af Paracon REBEL.

Paracon har faktisk lavet et super fedt produkt. Det er et af de bedste tastaturer jeg har haft fat i, når vi snakker kvalitet og udførelse.

Kontakterne reagerer prompte, og man er sikker på alle tastninger kommer igennem med 100% anti ghosting, som dette tastatur har.

Håndledsstøtten og komforten er også i top, af hvad man kan forvente af et tastatur i denne prisklasse. Man kan hvile håndleddet og skrive samtidig uden problemer, da håndled bliver hævet over underlaget.

Jeg kan rigtig godt lide princippet i, at dette tastatur er Plug'n'Play, så man ikke skal installere alle mulige drivere for at få det til at fungere. Man indstiller det hele ved hurtige og nemme tastetryk på selve tastaturet. For skal man være ærlig, hvor tit sidder man så og roder i driver software, når man først har fundet den indstilling man nu vil have?

Der er også et par dårlige ting jeg har fundet. blandt andet det med, at lyset nulstiller sig selv når tastaturet bliver genstartet. Det kan være en smule irriterende, indtil man har vænnet sig til det. For skal vi være ærlige, så er alting jo et spørgsmål om tilvænning. Jeg har dog informeret Paracon om det, og de er klar over det til en fremtidig opgradering. 

Når alt kommer til alt, er det hele jo et spørgsmål om prisen. Prisen på Paracon REBEL ligger i skrivende stund lige under 400 DKK, hvilket er en super god pris. Man får virkelig kvalitet for pengene, og et produkt fyldt med features.

Alt sammen samlet sammen gør, at jeg vil give dette tastatur en flot GULD stjerne. Prisen hænger rigtig godt sammen med det produkt man får, og kvaliteten virker helt i top.

Læs mere om Paracon REBEL her:
https://paracon.dk/shop/paracon-rebel-mechanical-139782p.html

Paracon REBEL GOLD Rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D-Print

Andre

HwT: Astro A50 Wireless headset


HwT: Asus ROG STRIX GO 2.4 Headset


HwT: Endgame Gear XMOne Mus


HwT: Logitech G604 Lightspeed


HwT: Roccat Vulcan 121 AIMO


HwT: Rocat Kain 120 AIMO Gaming Mus


HwT: Havit Gamenote HV-KB395L


Tweak: DeepCool Assassin III Køler


HwT: COUGAR Attila In-Ear Headset


HwT: Corsair Nightsword RGB Mus