Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2017-09-13 15:00English version

Razer Kraken Mobile HeadsetSå er det tid til en 'ny' producent på bloggen. Vi skal for første gang stifte bekendtskab med Razer. GeekUnit har bedt mig om, at kigge og lytte til et Razer KRAKEN Mobile headset. Og det gør jeg selvfølgelig gerne.

 

Razer Logo

 

Razer er en velkendt producent. inden for gaming produkter. De laver stort set alt til gaming. Jeg har ikke anmeldt dem før her på bloggen, men er glad for, at få muligheden. Dog har jeg anmeldt flere andre Razer produkter som man vil opdage, hvis man bruger søgefeltet på bloggen og skriver 'Razer'.

 

Lad os starte med et kig på indpakningen og indholdet.

Headsettet kommer i en gennemsigtig plastikkasse. Det gør, at man tydeligt kan se hvordan produktet ser ud fysisk. Der er også specifikationer og features listet op, så man ved hvad man kan forvente.

 

Razer Kraken Mobile Package

 

Inde i selve pakken, finder man en lille guide og en lyd fordeler. Fordeleren bruges, når man vil tilslutte headsettet til sin computer.

 

 Razer Kraken Mobile Content

 

Indhold: 

 • Razer Kraken Mobile Headset
 • Product Information
 • Sound splitter

 

En liste over de tekniske specifikationer slipper I ikke for.

Som forventet kan man se, at headsettet skulle spille hele det hørbare frekvensområde (20-20.000Hz). Det er bygget op omkring en 40 mm højttaler og har en indre diameter på ørekoppen på 50 mm. Det burde være nok til de fleste ører. Kablet er på 1.3 meter, hvilket er ret kort, hvis det skal bruges til computer. Mikrofonen er Omnidirectional, så den optager alt omkring sig.

Headphones:

 • Frequency response: 20 - 20,000 Hz
 • Impedance: 32 ? at 1kHz
 • Sensitivity (@1kHz, 1V/Pa): 110 ± 4dB at 1 kHz max
 • Input power: 50 mW
 • Drivers: 40 mm, with neodymium magnets
 • Inner ear cup diameter: 50 mm / 0.16 ft
 • Connector: Analog 3.5 mm headphone jack
 • Cable length: 1.3 m / 4.27 ft
 • Approximate weight: 315 g / 0.69 lbs

Microphone:

 • Frequency response: 100 – 10,000 Hz
 • Signal-to-noise ratio: 55 dB
 • Sensitivity (@1 kHz): -42 ± 3 dB
 • Pick-up pattern: Omnidirectional

In-line remote:

 • Center remote button
 • Volume control button

 

Skal jeg ikke pakke ud og vise jer headsettet.

Inden jeg tager headsettet på og begynder at snakke om pasformen, skal vi lige have et kig på nogle andre ting. Først skal vi have et kig på selve udseendet. Headsettet lavet i flere forskellige farver, og jeg har modtaget den neongrønne. På hver ørekop er der et nydeligt Razer logo. Udover det, er der et metalnet, hvilket kunne tyde på dette headset er af den åbne type.

 

Razer Kraken Mobile

 

Som skrevet i specifikationerne, har ørekopperne en indre diameter på 50 mm. Det passer fint til de fleste brugere. Ørepuderne er beklædt med kunstlæder, og tilpas bløde til ikke at skabe ubehag, selv ved brug af briller.

 

Razer Kraken Mobile

 

Headsettet kan foldes sammen, så det er super nemt at transportere. Når de nu har tænkt på det, er det lidt underligt de ikke har vedlagt en lille pose man kan have headsettet i.

 

Razer Kraken Mobile

 

På hovedbøjlen finder vi et Razer logo. Jeg troede faktisk Razer havde skiftet logo, men åbenbart ikke på dette headset. Det er i hvert fald det gamle logo.

 

razer Kraken Mobile

 

Indersiden af hovedbøjlen er beklædt med stof. Jeg synes personligt det er lidt groft, men det betyder ikke det vilde der oppe. Bagdelen er dog, at man ikke kan tørre det af, hvis man skulle svede lidt i hovedbunden. Det er dog nok derfor Razer har valgt stof der oppe i stedet for kunst læder, så man ikke sveder der oppe.

 

Razer Kraken Mobile

 

Til headsettet er der et kabel, som man kan tage af. Det kabel der følger med headsettet er beregnet til iPhone eller andre Apple produkter. Hvis man ikke kan få det til at virke med sin egen smartphone eller tablet, kan man tilkøbe et andet kabel der er mere Android kompatibelt.

Man kan købe det her

 

Razer Kraken Mobile

 

Lidt nede på ledningen (10 cm) finder man en fjernbetjening. Den virker både som skip/pause og volumenkontrol. Det grønne i midten er nemlig også en knap.

 

Razer Kraken Mobile

 

Til sidst er der stikke man sætter i selve headsettet. Det er et specielt stik, som man kan låse fast. På den måde ryger stikket ikke ud når man bruger det med sine mobile enheder. Det er ret smart.

 

Razer Kraken Mobile

 

Headsettet sidder faktisk ganske godt på hovedet. Det sidder godt fast, men ikke så meget at det gør ondt. Man kan godt være aktiv med dette headset på.

 

Razer Kraken Mobile

 

Alt tyder på at være lavet i plastik, og de grønne stykker er lavet i mat grøn. Det ser faktisk ganske nydeligt ud, og giver et friskt pust til omgivelserne.

 

Razer Kraken Mobile

 

Mikrofon / Fjernbetjeningen sidder ikke langt fra selve headsettet. Det bliver spændende at høre hvordan den optager.

 

Razer Kraken Mobile

 

Testen.

Så er det blevet tid til en test af headsettet. Jeg har lyttet til en del musik, og sågar spillet nogle spil. Min bedømmelse er en generel opfattelse af de forskellige elementer.

Vi starter med komforten:

Dette headset sidder godt til hovedet. Det sammen med, at det ikke vejer særlig meget gør, at det bliver siddende på hovedet lige meget hvad. Man kan sagtens være ret aktiv med dette headset på hovedet, så en tur på mountainbiken eller skateboardet er ikke noget problem.

Lyden:

Det er jo her et headset burde shine. Det er desværre slet ikke tilfældet med dette Razer Kraken Mobile. Jeg tænkte ellers først, at jeg ville spille det ind, så det fik 8 timers musik (en arbejdsdag) med god styrke på, inden jeg begyndte at tage det i brug. Det hjalp dog ikke.

Dette headset har store problemer i diskant og mellemtone området. Jeg spurgte min kone, om hun ikke lige ville lytte til headsettet for mig, for jeg troede ærligt det var mig der var ved at blive tosset eller havde mistet hørelsen. Men nej, hun gav mig heldigvis (uheldigvis for Razer) ret. Hendes rette ord var 'Det lyder som om de synger inde i en dyne'. Og ja, jeg kunne kun give hende ret. Der er mangel på Diskant og mellemtone. Alt live er fuldstændig væk fra musikken.

Lige præcis diskanten betyder rigtig meget i spil. Det er i diskant området man kan høre alle de små detaljer, som skridt og ladning af våben samt skifte af våben. Hvis man ikke kan høre det, mister man en stor del af spillet, og er dømt til at tabe mere end nødvendigt.

Med hensyn til bas området, følger headsettet fint med. Det spiller ganske udemærket de dybe toner, så man kan sagtens høre de store eksplosioner i spil, og bassen pumper i musikken.

Når alt dette så er sagt, så kan man jo med et godt lydkort og nogle gode drivere, justere sig til en god lyd. Det bliver dog først et problem når man bruger et headset med mobile enheder (som dette jo er bygget til). der kan man nemlig ikke rigtig justere noget på lyden i standard programmer. Der må man sætte sin lid til, at headsettet lyder som det skal når man tager det i brug. Det er desværre langt fra tilfældet med dette Razer Kraken Mobile.

Mikrofonen:

Jeg har lavet et par optagelser som jeg plejer. Det høres tydeligt, at dette headset ikke er beregnet til desktop eller gaming. Mikrofon har en del hvid støj, og optager faktisk ikke stemmen særlig godt.

 

 

Når det kommer til fjernelse af støj i baggrunden, så er det heller ikke aktuelt. Denne mikrofon optager alt hvad den hører omkring sig.

 

 

 

Optagelserne er foretaget med den medfølgende lyd fordeler, hvorefter jeg har tilsluttet headsettet til mit lydkort som jeg plejer at gøre. Så umiddelbart er det ikke mit lydkort eller andre steder støjen kommer fra, heller ikke den hvide. Mikrofonen i dette headset er simpelthen skærmet for dårligt, så den modtager en masse elektrisk støj fra omgivelserne.

 

Min mening skal I ikke snydes for.

Jeg har anmeldt headset fra Razer før, og ærlig talt er jeg skuffet. Jeg kan ikke forstå, at en populær producent som Razer kan finde på at udgive et headset med så dårlig lyd. Og det er ikke kun mikrofonen eller højttalerne der spiller dårligt. Nej, det er begge dele der er under al kritik.

Det eneste der tilnærmelsesvis skal godtgøre, at dette headset skal lyde dårligt, og have en dårlig mikrofon er prisen. Man kan i skrivende stund købe dette headset for den lille sum af 199 DKK. Det er ikke særlig mange penge, men jeg skal da også lige love for, at man heller ikke rigtig får noget for pengene.

Jeg vælger at give dette headset en 4 stjernet rating. Der bliver ikke plads til nogen form for metal i denne rating, da dette headset fejler på alle områder, som er relevant for et headset. Jeg er bestemt på ingen måde imponeret.

Læs mere om Razer Kraken Mobile her.

 

4 Star Rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet