Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Enermax T.B.RGB Blæser Kit


Fantech MP44 Gaming Mousemåtte


Cherry MW4500 Trådløs Ergomus


Fantech MVP861 Combo Gaming Set


SilverStone RL07 ATX Kabinet


Fantech X11 DareDevil Gaming Mus


CHERRY Stream 3.0 tastatur


ACER Predator Galea 500 Headset


CRYORIG C7 Lavprofil Køler


ACER Predator Cestus 500 Gaming Mus


Vis alle
2017-09-06 15:00English version

Reeven KIRAN RGB BlæserReeven er hoppet med på bølgen af RGB produkter. Vi skal i denne anmeldelse kigge på deres første blæser med RGB lys, KIRAN. Det bliver spændende at se, hvordan den ser ud og lyder.

 

Reeven Logo

 

Reeven er ikke så kendte i Danmark, men personligt synes jeg de laver nogle super fede produkter. Man skal desværre til udlandet for, at købe deres ting. De kan dog nogle gange købes i Tyskland, og da det er inden for EU, skal der ikke tænkes på told osv.

 

Lad os kigge på pakken og indholdet.

Kassen man modtager er en fin lille kasse med illustrationer og specifikationer udenpå.

Reeven KIRAN Box 

 

Indholdet tæller skruer, splitter og en brugervejledning.

 

Reeven KIRAN Content

 

Indhold:

 • Reeven KIRAN 120mm RGB Blæser
 • Sorte monteringsskruer
 • Blæser fordeler
 • Brugervejledning

 

Så er det tid til at checke de tekniske specifikationer.

Som man kan se, er det en standard 120 mm størrelse, med en standard tykkelse på 25 mm. Den kører op til 1500 RPM, og leverer et rimeligt højt airflow. Det statiske tryk fejler heller ikke noget, så jeg vil mene at denne blæser kan bruges til det hele. Bemærk dog det forholdsvise høje støjniveau på lige over 33 dBA.

 

Reeven KIRAN Fan Specs

 

 • Produkt Nummer: RE1225FD15EW-RLSP
 • Dimensioner: (W)120 x (H)120 x (D)25mm
 • Leje Type: Fluid Dynamic Bearing
 • Spænding: 12V
 • Strøm (A): 0.20
 • Hastighed (RPM): 400(±200)-1500(±10%)
 • Luft Flow: 14.0~64.8 CFM / 24~110 M3/h
 • Luft Tryk: 0.004~0.116 inch H2O / 0,102~2.946 mm H2O
 • Støjniveau (dBA): 6.0~33.6
 • Funktioner: Farve Hukommelses Funktion
 • Stik: 4-Pin (PWM)
 • MTTF: 120.000hrs
 • Vægt: 150g

 

Lad os så tage et kig på blæseren.

Vinger og ramme er delvist mælkehvid, hvilket ser ret godt ud i sig selv efter min mening.

 

Reeven KIRAN Front

 

Bag på blæseren har vi en label, som viser tydeligt hvem producenten og modellen er.

 

Reeven KIRAN Back

 

Man kan se, at der kan kommer lys ud af side rammen, så den lyser garanteret ret godt op denne blæser.

 

Reeven KIRAN Side

 

PWM kablet er sleeved, og den lille kontakt man skal trykke på sidder lige ud fra blæseren. Det er nemt og ligetil at betjene denne blæser.

 

Reeven KIRAN Cable and Switch 

 

Til sidst et billede af hjørnerne på denne blæser. De har nemlig fået gummi på, så de dæmper vibrationer når de er monteret. Det er altid dejligt.

 

Reeven KIRAN Rubber Pad

 

Video skal der til (Testen).

Det er lidt nemmere, at vise støjniveauet ved hjælp af en video. Så jeg har her optaget hvor meget den larmer sammen med en dBA måling. Målingen er foretaget med min mobiltelefon, men da jeg har lavet den samme måling på alle de blæsere jeg har testet, kan man sammenligne på den måde.

Lyd:

Denne blæser larmer forholdsvis meget når den kører fulde omdrejninger. Det er dog ikke særlig tit en blæser har behov for det, så det gør ikke det store. Selve støjen synes jeg dog ikke er irriterende, som nogle blæsere ellers kan være. Så alt i alt en fin støj fra denne blæser.

 

Lys:

Jeg har her sammensat en lille video af de forskellige muligheder for lys der er i blæseren. Personligt synes jeg det ser rigtig godt ud. Der er 7 forskellige farver man kan vælge imellem. Først glider den igennem alle farverne trinløst, så kan man vælge imellem Rød, Blå, Grøn, Pink, Gul og Tyrkis. Til sidst er der en cyklus, hvor den skifter direkte imellem de forskellige farver. Man kan selvfølgelig også slukke den.

 

 

Kan blæseren anbefales?

Jeg synes generelt Reeven laver nogle rigtig gode produkter, og det gælder også denne nye blæser. Jeg glæder mig til, at se flere RGB produkter fra dem.

Reeven giver brugerne et godt valg imellem farver, dog kunne det være smart, hvis man kunne programmere blæseren på en eller anden måde, så farven passede til det man ville have den til. Det kunne være med USB eller på anden måde man lige kunne tilslutte den, programmere den, og så koble den fra igen.

Som det desværre har været tilfælde med andre ting fra Reeven, så er de ikke nemme at skaffe her i DK. Man skal faktisk til udlandet. Det er lidt en skam, da jeg synes Reeven tilbyder et godt sortiment til de allerede nuværende produkter på det europæiske marked. Man kan kun håbe nogen læser mine anmeldelser af dem, og begynder at trække dem til Europa / Norden.

Den eneste ting jeg kan finde som kritikpunkt på denne blæser er, at den ikke kan programmeres. Det havde været fint, hvis man kunne tilslutte USB eller andet til den, så man kunne give blæseren den farve man nu ønsker. Det er jo ikke alle der vil køre med en standard farve. Det er småting, men alligevel et lille kritikpunkt.

Jeg vælger at give denne blæser en flot GULD stjerne. Reeven har som sædvanlig tænkt på det meste ved at ligge en fordeler med i pakken. Blæseren yder rigtig godt, og det tyder på den vil kunne bruges til både kabinet og radiator. Så en rigtig god og flot allround blæser. Jeg glæder mig til at se, om denne blæser også kommer i en 140mm udgave. Det kunne være fedt.

Læs mere om Reeven KIRAN her.

GOLD Rating
Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet


HwT: Razer Ornata CHROMA Tastatur


HwT: Blue YETI Mikrofon