Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2017-11-24 12:00English version

ROCCAT KHAN Pro Gaming HeadsetSå er det tid til, at hilse velkommen tilbage til ROCCAT. De har bedt mig kigge på deres Khan Pro headset, som er helt nyt. Det er et nydeligt Over-Ear headset med Hi-Res lyd, og vi må se hvad det betyder i testen. 

 

ROCCAT logo

 

Skal vi ikke lige lade ROCCAT starte med en lille trailer.

 

 

Hvad er der i kassen, og hvordan ser den ud.

Kassen man modtager er printet med flotte billeder og tekniske specifikationer. Man er ikke i tvivl om, hvad man har købt.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Inde i kassen finder man foruden selve headsettet, også en brugervejledning og en adapter til mobile enheder.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Indhold:

 • ROCCAT Khan Pro Headset
 • Mobil Lyd adapter
 • Brugervejledning

 

De tekniske specifikationer:

Som man kan se, vejer headsettet ikke særlig meget. Højttalerne er 50mm store enheder, hvilket er ret stort i forhold til standarden. Producenterne bruger for det meste 40mm enheder. Det sidste jeg vil påpege er kabellængden, da den er på imponerende 2,45 meter. Det er ret meget, og efter min mening rigtig godt.

Generelt:

 • Vægt (kun headset): 230g
 • Kabellængde: 2.45m
 • Jackstik: dobbeltstik, 3,5 mm (tre ben)
 • Frekvensområde: 10 - 40000Hz

Driverenheder:

 • Impedans: 25Ω
 • Diameter: 50mm
 • THD% @ 1kHz: 1%

Mikrofon:

 • Følsomhed ved 1 kHz: -40dB
 • Signal-støj-forhold: 60dB
 • THD% @ 1kHz: 2%

 

Så skal vi kigge på sagerne.

ROCCAT Khan Pro kan købes i 3 forskellige farver. Jeg har modtaget det hvide model, men det kan også købes i sort og koksgrå.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Som man kan se, kan ørekopperne foldes, så headsettet er nemmere at tage med på rejsen i tasken. Det gør, at man ikke vrider hængslerne i stykker.

Ørepuderne virker bløde, og hullet i ørekopperne passer lige med, at jeg kan have mine ører inde i hullet. Det er en fordel for komforten, at der ikke er noget der presser på ørerne. Specielt hvis man som mig, bruger briller.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Headsettet vejer så godt som ingenting, hvilket gør det meget nemt at tage af og på.

 

ROCCAT Khan Pro

 

På siden af hver ørekop, er der et ROCCAT logo, så man kan se hvem der har lavet headsettet. Headsettet er et såkaldt lukket headset, hvilket betyder det holder omgivende støj ude af headsettet.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Mikrofonen på venstre ørekop er lavet i fleksibel gummi. Umiddelbart kan den ikke justeres ind til munden, den sidder som den sidder.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Mikrofonen kan dog vippes op og ned. Der er indbygget mikrofonafbryder i armen, så når man vipper mikrofonen op, slukker den også for mikrofonen. Så hvis man lige skal snakke med nogen, vipper man bare mikrofonen op. Det er smart.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Der er også et ROCCAT logo på selve hovedbøjlen. Puden på hovedbøjlen er blød og meget tilpas.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Udtrækket er lavet i metal, hvilket giver et indtryk af god kvalitet. Dreje leddet der holder ørekopperne virker dog ikke til, at være i metal. 

 

ROCCAT Khan Pro

 

Bag på den venstre ørekop er der en volumen knap. Så man kan altid hurtigt og ubesværet justere lyden til det rette niveau.

 

ROCCAT Khan Pro

 

Det lange kabel er betrukket med stof. Det er utrolig fleksibelt, og larmer ikke specielt meget i ørekoppen, som det ellers har tendens til at gøre. Stikkene er belagt med guld, så der er sikker forbindelse hver gang. Hvert stik er mærket med grøn og rød markering, så man kan kende forskel på højttaler- og mikrofon-stik

 

ROCCAT Khan Pro

 

Adapteren er lavet i det samme kabel, og ligeledes markeret med rød og grøn.

ROCCAT Khan Pro

 

Tid til test.

Til hverdag bruger jeg et Sennheiser PC-350SE, som koster en del mere end dette headset. Men det er aldrig et spørgsmål om pris, men mere om hvordan det testede headset spiller og føles at have på.

 

Komforten:

dette headset er utrolig let hvilket gør, at man knap bemærker man har det på. Det sidder også rigtig godt på hovedet uden, at klemme for meget.

Hullet i ørepuderne er tilpas stort, så mine store ører kan være inde i ørekoppen. Det gør, at jeg ikke får noget ubehag selv efter lang tid. Det til trods for, at jeg bruger briller.

 

Lyden:

Lyden er bestemt ikke skidt i dette headset. Det er også det ROCCAT sælger headsettet på, at det har Hi-Res lyd. Jeg ved ikke helt hvad termen Hi-Res betyder, men jeg går ud fra de mener det spiller super godt.

Det gør det også, prisen taget i betragtning. Det er ikke helt så velspillende som mit Sennheiser, men der er også en ret stor prisforskel.

ROCCAT Khan Pro har en godt afstemt bas, men når det kommer til detaljer og diskant, så mangler jeg altså en smule mere detalje i lyden. Det lyder en lille smule indeklemt, og ikke helt så luftigt som jeg godt kunne have tænkt mig. Specielt når det nu er Hi-Res lyden ROCCAT sælger headsettet på.

Jeg har bestemt lyttet til headsets der lyder værre end dette, og til prisen kan man bestemt være godt tilfreds.

 

Mikrofonen:

Mikrofonen er til gengæld rigtig god på ROCCAT Khan Pro. Den optager stemmen klart og tydeligt, uden nogen form for irriterende støj eller rumklang. Den er meget fint afstemt.

 

 

Når det kommer til baggrundsstøj, så optager den det da. Men det er bestemt ikke generende på nogen måde, og overdøver ikke den primære stemme. Det er på grund af mikrofon designet, da mikrofonen er lukket på forsiden, så den bliver mere eller mindre retningsbestemt. Det har ROCCAT designet rigtig godt.

 

 

Hvad er min samlede mening så.

ROCCAT Khan Pro er et velspillende, og ganske nydeligt headset. Det har nogle gode features, og en rigtig god mikrofon.

Jeg kan godt lide, at man kan folde headsettet fladt, så er det nemlig nemmere at transportere. ROCCAT har lavet afbryder i mikrofon armen, så den slukker for mikrofonen når man vipper den op. Det gør det super nemt for den der nu skal bruge headsettet, og ikke mindst for omgivelserne. De kan nemlig altid se om mikrofonen er aktiv eller slukket.

Der er også indbygget volume knap i selve headsettet hvilket gør, at man nemt og ubesværet kan justere lydstyrken efter behov.

Til sidst er der det næsten 2,5 meter lange kabel, som er lavet i blødt stofbetrukket silikone kabel. Det larmer ikke i ørekopperne, og krøller heller ikke som nogle stofkabler gør. Det er super lækkert.

På lydsiden synes jeg godt der kunne være en smule flere detaljer, men til prisen spiller det rigtig fint. Og nu jeg nævner prisen, så er den i skrivende stund på 750 DKK i danske butikker, hvilket er en fin pris for dette headset efter min mening.

Jeg vælger at vurdere dette headset til en flot SØLV stjerne. Skulle det have været til guld, skulle lyden have været en anelse mere detaljeret. ROCCAT sælger dette headset på lyden, så den forventede jeg ville være helt i top. Det synes jeg desværre ikke de kommer helt i mål med.

Læs mere om ROCCAT Khan Pro her.

ROCCAT Khan Pro

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet