Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2017-08-03 19:00English version

SteelSeries Siberia Elite HeadsetHej. Mit navn er Emil, og dette er min første artikel på Monberg.dk bloggen.

Min første anmeldelse er af et SteelSeries Siberia Elite Gaming Headset.

Lad os komme i gang.

 

Først tager vi, et kig på indpakningen.

Kassen.

Box Front

 

Foran kassen kan man tydeligt se, hvad det er man har købt. Der et fint billede af selve headsettet, og beskrivelser af hvad det har opnået af priser, som blandt andet Reddot prisen.

 

Box Back

 

Her bag på kassen, fortælles lidt om hvilke funktioner headsettet har. Der vises blandt andet om RGB lyset, som bygget ind i headsettet.

 

Inner box

 

Efter vi har taget pap hylstret af kassen, bliver vi mødt af et fint SteelSeries logo, her inden man skal skille de 2 kasse halvdele ad, og kigge på sit nye headset.

 

Open Inner Box

 

Når vi så har løftet låget af kassen, bliver vi mødt af et virkelig smukt headset, hvis jeg selv skulle sige det. På den måde man åbner det og finder det syntes, jeg gør det helt specielt da man bliver mødt af headsettet, direkte når man løfter låget.

 

Indhold og Tilbehør.

Content

 

Når vi så kommer til indholdet har vi 1 stk. Bruger manual og 1 stk. SteelSeries klistermærke. Med den her manual har SteelSeries gjort det nemt for os. De har valgt at vise det hele med en masse billeder som er nemme at forstå.

 

Computer Converter

 

Det næste vi finder, er den her converter fra headset til computer. SteelSeries har igen gjort det nemt for os. Her har de valgt at lave samme input stik, på alt deres tilbehør. Det vil I også kunne se længere nede i artiklen. Dette tilbehør er 12.5 cm langt.

 

Mobile Converter

 

Her har vi et stykke tilbehør, beregnet til når du skal ud af huset, så du kan høre musik på mobilen. Dette tilbehør er 10 cm langt.

 

Soundcard 1

Soundcard 2

Soundcard 3

 

Her har vi et par billeder af det lydkort der følger med headsettet. Der er 2 forskellige muligheder for tilslutning.

Du kan bruge det specielle SteelSeries stik, det giver du mulighed for, at bruge alle funktioner i dit headset. Hvis du ikke bruger det specielle stik, kan du blandt andet ikke bruge lyset i headsettet.

Du kan også tilslutte dit SteelSeries headset til de to mini jack stik, men så kan du ikke udnytte lyset i dit headset. Disse stik er formodentligt til bruge sammen med et andet headset end lige SteelSeries.

 

 

Extension Cable

 

Her til sidst har vi et forlængekabel fra headsettets output, til et hvert andet tilbehør som følger med headsettet. Dette tilbehør er 2 m langt.

Tekniske specifikationer.

  • Headsettet:
  • Frekvens Område: 16-28000 Hz
  • Impedans: 32 Ohms
  • Headsettets Kabel Længde: 1.2 M
  • Mikrofon:
  • Type: Universal-Retninger
  • Frekvens: 75-16000 Hz
  • Følsomhed: -38dB 

 

Headsettet.

Headset 1

 

Så er vi nået til selve headsettet. Som jeg skrev før, så ser det her headset virkelig sejt ud. Ikke nok med, at headsettet har et super fedt design, men det er også stort og robust. Man kan mærke det er et headset lavet til komfort. Så alle kan være med, da bøjlen selv udvider sig, når man tager det på. På den måde passer headsettet til alle, selv dem med store samt små hoveder.

Ørekopperne måler 11,5 cm. på ydersiden, og selve hullet til ørerne er 5,5 cm i diameter. Det gør, at jeg vil betegne dette headset som et on-ear headset.

 

Headset 2

 

Her på venstre side af headsettet er der en dreje knap indbygget i headsettet. Den slukker og tænder for mikrofonen. Når så mikrofonen er slukket, viser den det ved at lyse kraftigt hvidt.

 

Headset 3

 

På højre side af headsettet, ser vi endnu en knap man kan dreje på. Den her styrer lydstyrken i headsettet, hvilket er rimelig praktisk. Så hvis du har alt på 100% lyd inde på din pc, så kan du dreje på den her knap, og på den måde justere lydstyrken.

Så kan det være du tænker, hvad er det for et AUX output? Ser du jeg tænkte det samme, men det er simpelthen, til hvis du er ude af huset, og måske skal mødes med en kammerat, så kan han/hun bare sætte sit headset til dit, også høre med på din musik. Smart, ikke?

 

Lyset.

Headset 3

 

Så er vi nået frem til det smarte lys, som er i headsettet. Da dette headset har RGB så er det jo et virkelig farvestrålende headset. Med denne RGB funktion, vil det sige at headsettet kan skifte imellem 16.8 millioner farver, det burde kunne tilfredsstille enhver.

 

SteelSeries Engine Software.

SteelSeries Engine v3

 

Her tager vi et hurtigt kig på Steelseries engine, hvor vi kan se de forskellige indstillinger.

Der er et pænt udvalg af hvad du kan få dit headset til at gøre med hensyn til lyset. På equalizeren, kan man også lave profiler alt efter hvilke spil du spiller, så kan du vælge hvordan frekvenserne skal være når du spiller skydespil, og når du spiller Mmos osv.

 

Mikrofonen.

Microphone 1

 

Så er vi nået til mikrofonen. Lige nu er den skubbet ind i selve ørekoppen på venstre side.

 

Headset 5

 

Hvis du så skal til at snakke med gutterne/gutinderne, så vil du nok gerne have den trukket ud. Den er 13 cm når den er trukket ud i fuld længde. Den er nem at justere, så man sagtens kan spise og drikke imens den er trukket ud.

Selve mikrofonen har en fin lyd. Den optager tydeligt hvad man siger, og den kan klart bruges til at snakke på Skype, Discord eller hvad end man nu bruger.

 

Microphone 2

 

Her har vi mikrofonen i slukket tilstand, og som vi kan se viser headsettet det ved at tænde et kraftigt hvidt lys i mikrofonen.

 

Headset 6

 

Min vurdering.

Så er det tid til, at komme med min egen mening, og vurdering af headsettet.

Til at starte med, så elsker jeg virkelig det her headset. Mest fordi det har så god komfort, specielt det med memory foam i ørekopperne det bløde læder udenpå, samt den virkelig høje lyd kvalitet.

Man får alt for pengene (1500kr) hvad lyd, lys, udseende og komfort angår. Dette headset er til dig, der for det meste spiller spil alene, da det sidder godt så man ikke får ondt i ørerne, og tag det fra mig da jeg har rimelig store ører.

Men det er det perfekte gaming headset, for ham/hende som sidder og spiller selv.

Der er jo samme gode komfort og lydkvalitet, i alle dine multi player spil som dine single player spil. Hvis jeg skulle komme med et eksempel, så kan man i COD BO2Z(Call of Duty Black Ops 2 Zombies) høre hvis der er en zombie på vej, bagfra og er klar til at nakke dig.

Nå men med alt det sagt så vil jeg få vurderet det her headset. Jeg vælger at give det en flot sølv stjerne.

 

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet