Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
Enermax T.B.RGB Blæser Kit


Anmeldelse
Fantech MP44 Gaming MousemĂĄtte


Anmeldelse
Cherry MW4500 Trådløs Ergomus


Anmeldelse
Fantech MVP861 Combo Gaming Set


Anmeldelse
SilverStone RL07 ATX Kabinet


Anmeldelse
Fantech X11 DareDevil Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY Stream 3.0 tastatur


Anmeldelse
ACER Predator Galea 500 Headset


Anmeldelse
CRYORIG C7 Lavprofil Køler


Anmeldelse
ACER Predator Cestus 500 Gaming Mus


Anmeldelse
be quiet! Straight Power 11 PSU


2017-07-05 15:00English version

Paracon TALON Gaming HeadsetSå er det blevet tid til en lyttetest igen. Jeg skal i denne anmeldelse lytte til et sæt Paracon TALON, som geekunit har været flinke at sende til mig.

 

Paracon Logo

 

Paracon er et helt nyt mærke på markedet, som geekunit har sørget for, at tage hjem. Det er en prisbillig serie, som vil fungerer som entry level produkter for den nye gamer. Så, nye seje produkter i den prisbillige ende.

 

Lad os kigge på indpakningen og indholdet.

Jeg har jo anmeldt flere Paracon produkter på bloggen, og indpakningen har i store træk være den samme. Der er tale om en kasse i sort, hvide og blå farver. Oplysningerne på kassen er ret sparsomme, men der står lige hvad man har behov for at vide, uden på pakken. Dog er der som sædvanlig ikke nogen illustrationer af udseendet på produktet, hvilket man godt kan savne.

 

Paracon TALON Packing

 

Inde i selve kassen finder vi headsettet. Det er pakket fint ind i boble plast, så det ikke tager skade under transporten.

 

Paracon TALON Content

 

Indhold:

I kassen finder man ikke andet end selve headsettet, så der er ikke rigtig noget at skrive om det.

 

De tekniske specifikationer.

Som man kan læse, vejer headsettet ikke specielt meget,og det er et såkaldt Over-Ear headset. Kabel længden er på 1,5 meter, og det er et headset med Virtuel 7.1 Surround. Det bliver spændende at høre hvordan det spiller.

 • Producent: Paracon
 • Varenummer: PC003
 • Vægt (g): 350

  Tekniske Detaljer
 • Forbindelsesteknologi: Kablet
 • Ørekop størrelse: Omsluttende


  Enheder
 • Frekvensområde (Hz): 20 - 20.000
 • Lydstandard: Virtuel 7.1 Surround Sound
 • Membrandiameter (mm): 40
 • Magnetmateriale: Neodymium
 • Følsomhed (DB): 98
 • Impedans (Ohm): 32

  Mikrofon
 • Følsomhed (DB): -52
 • Retningsvirkning: Omni-direktionel
 • Mikrofon type: Stereo

  Systemkrav
 • Tilslutning: USB
 • Kompatibilitet: PC,Mac,Playstation 3,Playstation 4
 • Styresystem: Windows, Mac OS

  Diverse
 • Kabel længde: 1.5 meter
 • Lys: Ja

 

Lad os tage et kig på headsettet.

Paracon TALON er super let med sine kun 350 gram. Det er rimelig fleksibelt, og alle puder er i kunstlæder.

 

Paracon TALON Overview

 

Ørepuderne er omkring 6 cm i hullet, og 10 centimeter på ydersiden. Det giver god plads til ørerne, så de ikke kommer i klemme eller noget.

 

Paracon TALON Ear-Cups

 

Mikrofonen sidder på en tynd svanehals, og man kan justere den som man nu har lyst. Den virker faktisk til, at holde formen, lige meget hvordan du ryster på hovedet. Jeg har før set en så tynd svanehals være meget mere løs, så den ændrede form med tiden. Men det gælder ikke denne.

 

Paracon TALON Left

 

Headsettet sidder faktisk ret godt på hovedet, det virker ikke til, at klemme for meget eller for lidt. Det er lige tilpas. Om det også er godt når man bruger briller, vil jeg fortælle i test sektionen længere nede.

 

Paracon TALON Right

 

Ørekopperne virker ret seje uden på. Der er flotte blå aftegninger, og et Paracon logo er printet midt på ørekoppen. Der kan tændes lys i ørekopperne, det viser jeg nede i test sektionen.

 

Paracon TALON Ear-Cup

 

Selve udtrækket er lavet i plastik som resten af headsettet. Det er både godt og skidt, alt efter konstruktionen. Umiddelbart virker det til, at det holder den stilling man sætter det i, og det kører ret stramt, så det ikke rykker sig i kampens hede.

 

Paracon TALON Extension

 

Omkring 60 centimeter nede på ledningen sidder der en fjernbetjening. På den finder man knapper til lys, mikrofon og volumen. Afstanden passer med, at fjernbetjeningen lige præcis kan ligge på bordet, når man sidder normalt ved computeren.

 

Paracon TALON Remote

 

Det er formentlig også derfor der er valgt at sætte gummi fødder på fjernbetjeningen. Så den kan ligge på bordet.

 

Paracon TALON Remote

 

For enden af kablet finder vi et godt USB stik. Dette stik er ikke guld belagt på ydersiden, men det er kontakterne inden i. Kablet er i nylon, hvilket faktisk er meget lækkert. Så har man ikke problemer med, at det larmer i ørekopperne når kablet gnider op af tøj eller andre ting.

 

Paracon TALON Connector

 

Så er det blevet tid til, at lytte til headsettet.

Jeg brugt headsettet en uges tid. Der er blevet spillet computerspil og lyttet til musik.

 

Komfort.

Lige ved første øjekast, når man pakker headsettet ud, tænker man 'Det var da godt jeg ikke betalte mere for det her skrammel'. Det virkede umiddelbart lidt slapt og billigt.

Efterhånden som dagene gik, voksede headsettet mere og mere på mig, og jeg synes faktisk det er ret godt og behageligt at have på.

Med hensyn til briller, så er det slet ikke noget problem, selv efter flere timers brug. Så det skal man ikke være bange for.

 

Lyden.

Når man har sagt, at headsettet virkede billigt og som noget skrammel. Bliver man umiddelbart MEGET positivt overrasket, når man tager headsettet på og starter musikken.

Dette headset spiller faktisk forbløffende godt, prisen taget i betragtning. Det har en rimelig god afstemt bas, men mest af alt, så har det nogle fine detaljer i lyden. Diskanten og mellemtonen følger rigtig godt med, og jeg kan faktisk tåle at køre med grund lyden uden justeringer. Det er meget sjældent jeg ikke har behov for at justere, men det havde jeg slet ikke med dette headset.

Forstærkeren er ikke den kraftigste jeg har hørt, men den spiller tilpas højt til, at man ikke har behov for mere. Jeg er positivt overrasket over lyden i dette headset.

Når vi snakker 7.1 surround, så er det nok ikke dette headset man skal satse på. Headsettet har ikke nogen drivere hvor man kan justere alt muligt, og umiddelbart kan jeg ikke høre den virtuelle surround. Inde i Windows standard indstillingerne kan man slå lidt features fra og til, men det er MEGET grundliggende.

Personligt ville jeg satse på dette headset som et rimeligt godt stereo headset, og slå alle andre features fra.

 

Driveren.

Eftersom der ikke er nogen specifik driver med til headsettet, vil jeg ikke skrive noget om driveren. Det er en standard Windows driver der bliver brugt, ogdet er meget begrænset hvad man har af muligheder for justering af lyden i denne driver.

 

Mikrofonen.

Jeg har lavet et par optagelser af mikrofonen, så man kan høre hvordan den virker uden og med baggrundsstøj.

Som man kan høre, optager mikrofonen fint min stemme, der er ikke rumklang eller anden støj på mikrofonen. Den er faktisk ret god.

 

 

 

Det samme gælder når der komme baggrundsstøj på. Man kan tydeligt og klart høre min stemme, selvom der er rimelig meget støj foran mig. Det tyder på, at der er støj reducerende mikrofon i dette headset, selvom det ikke står i specifikationerne.

 

 

 

Lyset.

Headsettet har indbygget lys i både fjernbetjening og ørekopper. Man kan slukke og tænde for lyset i ørekopperne efter behov, hvilket er meget fint.

Lyset i ørekopperne er fint afdæmpet, så man ikke sidder med to projektører på ørerne. Det er faktisk meget fint.

 

Paracon TALON Ear-Cup Light

 

Lyset i fjernbetjeningen er også meget tilpas. Der er faktisk lys i begge knapper på fjernbetjeningen, jeg glemte bare at tænde det til mikrofonen da jeg tog billedet. Det beklager jeg. Men fint ser det ud.

 

Paracon TALON Remote Light

 

Min mening.

Så er jeg færdig med min test af Paracon TALON. Og jeg er mildt sagt positivt overrasket.

Når man tænker på, at dette headset har en normal pris på 349 DKK, og i skrivende stund er på tilbud til 299 DKK, får man rigtig meget lyd for pengene

Dette er et absolut glimrende begynder headset for den mindre krævende. Men kan faktisk også gå til den garvede lytter som mig.

Hvis man bare ser bort fra Virtuel Surround og specielle driver features, så får man et glimrende lydbillede med dette headset. Diskanten giver dig fint alle detaljerne i både musik og spil. De dybe toner er fint afstemt, og markerer hvor de skal. Alt i alt er lyden bare rigtig god.

Ikke nok med det, så får man også en god mikrofon, som tilsyneladende er støj reducerende. Så den fjerner en del af den støj der er omkring dig når du bruger headsettet.

Selve bygge kvaliteten er måske lidt lav. Et eller andet sted skal der jo spares og for en gang skyld virker det ikke som om det er på lydkvaliteten dette er sket. Det er lækkert.

Min vurdering af headsettet bliver en flot SØLV stjerne. Dette headset er ikke til at komme uden om, hvis man gerne vil have god lyd for en billig penge.

Læs mere om Paracon Talon her.

 

Silver Star Rating
Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet


HwT: Razer Ornata CHROMA Tastatur


HwT: Blue YETI Mikrofon