Forsiden
S√łgning
Seneste: Anmeldelser

Reeven NAIA AIO K√łler


Sandberg Touch RGB Mousepad


Reeven VANXIE K√łler


Paracon Musemåtter til alle formål


ROCCAT KHAN Pro Gaming Headset


Sandberg BlueStorm Wireless Headset


Cherry B.Unlimited 3.0 Desktop


be quiet! SFX L 500W Str√łmforsyning


be quiet! Silent Loop 360 K√łler


JBL Flip 4 Bluetooth H√łjttaler


Vis alle
2017-08-30 15:00English version

Sandberg Cyclone Gaming HeadsetDet er efterhånden lidt tid siden vi sidst har haft et produkt fra Sandberg på bloggen. Det laver vi om på nu, for jeg har nemlig modtaget deres Cyclone Gaming Headset til anmeldelse.

 

Sandberg eSports Equipment logo

 

Sandberg laver et hav af forskellige produkter. Det er både til computer, gaming, det aktive ude liv og meget andet. Hvis du ikke kender til Sandberg, så gå ind på deres hjemmeside og se alle de dejlige produkter de laver til meget fornuftige priser.

 

Lad os se hvordan indpakningen ser ud.

Kassen man modtager er ganske nydelig, og man kan se selve headsettet delvist igennem plastik fronten. På kassen er printet specifikationer og features. 

 

Sandberg Cyclone Box

 

I kassen finder man selve headsettet og et Sandberg EsportsEquipment klistermærke.

 

Sandberg Cyclone content

 

Lad os hoppe videre til de tekniske specifikationer.

Som man kan se, er dette et USB headset med LED lys og 2,2 meter stof kabel. Højttaler enhederne er 40 mm enheder, som spiller det fulde hørbare frekvensområde fra 20-20.000 Hz. Der er også en indbygget mikrofon, og headsettet er kompatibelt med de meste gængse operativsystemer.

General:

 • Cable: 2.2 metres nylon braided
 • Connector: USB A Male
 • Multi-color LED lights


Earphone:

 • Driver unit: 40 mm
 • Frequency range: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedance: 32 Ohm


Microphone:

 • Type: 6mm dia. electret condenser microphone
 • Direction: Omni-directional
 • Frequency Response: 30 Hz - 20 kHz
 • Impedance: 2.2 k Ohm
 • Sensitivity: -46 dB ± 3dB

Compatibility:

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows XP
 • MacOS

 

Så skal vi da have et kig på headsettet.

Jeg starter lige med at vise jer lidt om de fysiske forhold på headsettet. Ørepuderne dækker hele øret, og hullet til ørerne er hele 5,5 cm på den høje led. Puderne dækket med kunstlæder, så man nemt kan rengøre dem.

 

Sandberg Cyclone Heacups

 

Selve kablet er ret tykt, og betrukket med nylon stof. Det er lavet i sorte og blå farver, og virker som en god kvalitet.

 

Sandberg Cyclone Cable

 

Selve headsettet sidder faktisk godt på hovedet. Ikke for stramt eller for løst. Mikrofonen er fikseret, så det bliver spændende at høre om den kan optage stemmen ordentligt.

 

Sandberg Cyclone Right

 

Begge ørekopper kan vippe lidt, så de tilpasser sig hovedformen. De sidder godt fast på et solidt metal beslag, som holder fast i hoved bøjlen. Justeringen er trinløs, men virker ret fast, så det ikke glider.

 

Sandberg Cyclone Left

 

En usædvanlig ting ved dette headset er, at hovedbøjlen er beklædt af blød gummi. Så selve beklædningen og hovedpuden er i blød gummi, og ikke skumgummi eller memoryskum. det gør bestemt rengøring en nem sag, men måske det er lidt hårdt for hovedbunden i længden?

 

Sandberg Cyclone Headband

 

Ørekopperne har nogle flotte aftegninger som der kommer lys i ved tilslutning, og der er et metal skilt med Sandberg logo på. Der er også et net af metal, hvor der kommer RGB lys inde bag ved, når man tilslutter headsettet. Det med lyset viser jeg lidt senere.

 

Sandberg Cyclone Earcup

 

Bag på den venstre ørekop finder vi selve betjeningen til headsettet. Der er en volumenkontrol og en mikrofon afbryder. Man har desværre ikke nogen synlig visning af, om mikrofonen er afbrudt eller ej. Så det må man teste sig frem til. Til gengæld synes jeg det er meget lækkert, at man ikke har en fjernbetjening på ledningen der ligger og roder rundt på bordet.

 

Sandberg Cyclone Controls

 

Skal jeg ikke skrive hvordan det er i brug?

Jeg har selvfølgelig brugt headsettet over nogle dage, og lyttet til en masse god musik og spillet nogle spil. 

Komfort:

Headsettet sidder rigtig godt på hovedet. Det trykker ikke for hårdt når du bruger briller, hvilket bestemt er en god ting. Jeg synes heller ikke, at jeg følte nogen ubehag i forbindelse med den specielle hovedpude. Da jeg første gang undersøgte headsettet, var det ellers en af mine bekymringer.

Lyden:

Jeg synes umiddelbart, at lyden i headsettet er en smule mangelfuld. Der er ingen drivere eller noget med til headsette, så man kan finjustere lyden i det. Der er en god bund i bassen, den spiller helt fint. Men detaljerne forsvinder lidt. Der mangler simpelthen noget diskant til, at fremhæve de små detaljer i musik og spil. Det er lidt en skam, og en driver med equalizer kunne ellers have gjort underværker på det problem.

Mikrofonen:

Herunder kan i høre et par optagelser fra mikrofonen. Jeg synes umiddelbart den optager lyden ganske fint, dog er der en del rumklang i lyden. Jeg ved godt, at man til prisen ikke kan forvente studio lyd på nogen måde, men rumklangen tror jeg kommer fra det store plastikhus som mikrofonen sidder i. Man kunne måske have isoleret det på en eller anden måde, så det ikke lød sådan.

 

 

 

Man kan sagtens høre hvad jeg siger på mikrofon testen med støj i baggrunden. Men da der ikke er støj reduktion i mikrofonen, kommer det jo an på hvor meget støj der er.  Jeg vil ikke mene det bliver et problem.

 

 

Lyset:

Lyset i headsettet ser faktisk meget fedt ud. Jeg ville dog ønske man kunne afbryde lyset på en eller anden måde, så det ikke lyste hele tiden. Lyset i feltet med metalnet foran skifter konstant farve imellem alle farverne, og det kan ikke programmeres på nogen måde. Hver ørekop viser hver deres farve, så farverne er altså ikke ens på begge sider, hvilket er en meget sjov detalje.

 

Sandberg Cyclone Light 

 

Til slut skal I have min vurdering.

Jeg synes faktisk Sandberg har lavet et OK headset med deres Cyclone. det er sjovt at se og opleve det alternative valg som en hovedpude af ren gummi og en mikrofon der er fikseret.

Jeg ved godt, at man ikke kan forvente det helt vilde, når prisen ligger under 300 DKK. Men hvis man skal lave et USB headset, med egen forstærker og det hele, så synes jeg bestemt også man bør have en driver, så man kan justere lyden. Det kan man desværre ikke med dette headset, hvilket jeg synes er en skam.

Mikrofonen fungerer faktisk ret godt, men har en del rumklang, hvilket er lidt en skam. Og så er der det seje lys, som pryder headsettet. Der kunne jeg godt have tænkt mig en mulighed for at slukke det.

Alt i alt vælger jeg at give dette headset en flot Bronze stjerne. Det er bestemt ikke et dårligt headset til prisen. Men jeg synes der er lidt mangler, som har en rimelig stor betydning for ydelsen.

 

Læs mere om Sandberg Cyclone Gaming Headset her.

 

Bronze Star Rating

 
Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Nyheder

Valve ændrer gave systemet


GeForce Annoncering


Ghost Recon Wildlands Open Beta


ASUS ROG Claymore Tastatur


ASUS Centurion 7.1 Kanals Headset


Tt eSPORTS gamingstole


Nye Cougar produkter


Sharkoon SKILLER SGH1 Stereo Headset


NZXT nyheder


Teaser: Sandberg Derecho Headset