Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2017-05-17 10:00English version

Paracon SPECTRA Gaming TastaturSå er vi nået til nummer to i rækken af Paracon anmeldelser. Vi skal i denne anmeldelse kigge på deres SPECTRA tastatur, som er det ganske simpelt membran tastatur.

 

Paracon Logo

 

Paracon SPECTRA er et basis tastatur for den nye gamer. Det er ikke spækket med fancy lys effekter eller software hvor man kan programmere en masse samt en masse makro taster o.s.v.

 

Lad os se på pakken og indholdet. 

Paracon SPECTRA Packing

 

Paracon SPECTRA kommer i en lidt kedelig indpakning. Med kedelig mener jeg, at der ikke er nogle billeder af produktet, ej heller tekniske specifikationer uden på pakken.

 

Paracon SPECTRA Content

 

Når man åbner kassen, ligger tastaturet pakket ind i en plastikpose. Det er beskyttet nogenlunde imod stød og ridser. Kassen er dog noget tynd i det, så man kan ikke bruge selve kassen til at sende i, eller det vil jeg i hvert fald ikke anbefale man gør.

 

Indhold i kassen.

Normalt ville jeg lave en lille liste over indholdet i kassen. Men da kassen kun indeholder selve tastaturet ser jeg ingen grund til det. 

Så man får altså hverken brugervejledning eller garanti beskrivelse eller noget med når man køber dette tastatur.

 

De tekniske specifikationer.

  • Forbindelsesteknologi: Kablet
  • Tastaturteknologi: Membran
  • Switch type: Membran
  • Layout: Nordisk
  • Grænseflade: USB
  • Kompatibilitet: PC,Mac
  • Styresystem: Windows, Mac OS
  • Kabel længde: 1,5 meter
  • Lys: Ja

Som man kan se på specifikationerne, så er dette et USB tastatur med membran kontakter. Tastaturet er kompatibelt med de fleste operativsystemer, da det er et ganske almindeligt standard tastatur. Kablet er 1,5 meter og der er lys i tastaturet.

 

Lad os se nærmere på tastaturet.

Paracon SPECTRA Front

 

Tastaturet er bygget op i plastik. Det har nogle fede aftegninger rundt på overfladen, det gør det lidt fremtids agtigt. Den lille håndleds støtte kan ikke rigtig bruges til noget, da den simpelthen er for lille. Men fint ser det ud.

 

Paracon SPECTRA Back

 

På undersiden af tastaturet finder vi to gummi fødder i fronten, og desværre ikke nogen på bag kanten. tastaturet står nogenlunde fast på underlaget med de fødder det nu har. Som man kan se, er der et par dræn huller, som er kendetegnet ved membran tastaturer. Så kan man spilde væsker ned i tastaturet uden det tager skade af det.

 

Paracon SPECTRA Closed Foot Paracon SPECTRA Open Foot

 

De to bagerste fødder på tastaturet kan foldes ud, så man hæver vinklen på tastaturet. Det kan somme tider være en fordel, da det giver en mere naturlig vinkel når man skal skrive. Der er ikke gummi på disse fødder.

 

Paracon SPECTRA Cable

 

Kablet er 1,5 m langt. Det er et stofkabel, med fine farvede detaljer på. Selve stikket er et solidt støbt USB stik.

 

Paracon SPECTRA Membrane Switch

 

Til sidst et billede af membran kontakterne. Som man kan se, er det ganske standard.

 

Lad os se nærmere på detaljerne.

Paracon SPECTRA Fn Key

 

Nederst til højre på tastaturet finder vi en knap til, at tænde og slukke for lyset. Der er også en Fn tast, som man kan bruge til, at give andre taster nye funktioner.

 

Paracon SPECTRA F Functions

 

Fn tasten kan blandt andet aktivere forskellige multimedia funktioner på F tasterne. Det aktiverer også en del forskellige standard Windows genveje til forskellige standard programmer. Man kan også styre lysstyrken på pil op/ned.

 

Paracon SPECTRA Lock Indicators

 

Oppe i højre hjørne er der 3 lidt specielle markeringer. Det er dioderne til henholdsvis Caps Lock, Num Lock og Scroll Lock. Der er lys i disse markeringer, og det viser jeg lige om lidt.

 

Hvordan ser lyset ud.

Paracon SPECTRA Light

 

Lyset i tastaturet er regnbue farvet. Der er ikke nogen effekter i selve lyset, det lyser konstant. Som man kan se, er overgangen helt flydende, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Det er faktisk kendetegnet ved membran tastaturer, da lyset ligger under den hvide membran. Det giver en fed effekt. Lyset kan justere op og ned i styrke, samt slukkes helt hvis man ønsker det.

 

Paracon SPECTRA Lock Light

 

Lyset i dioderne til Lock funktionerne lyser blåt, og er ganske afdæmpede. Bemærk, at der ikke er lys igennem tasterne, så man skal altså have tændt for lidt lys i rummet, eller kunne klare sig med lyset fra skærmen. Hvis der er helt mørkt i rummet,. kan det være svært at se tegnene på tasterne.

 

Paracon SPECTRA Paracon Logo

 

Paracon logoet lyser også op stille og roligt som resten af tastaturet.

 

Hvordan er det så at bruge.

Jeg har brugt tastaturet en uges tid. Der er blevet surfet, gamet og skrevet artikler med tastaturet, så jeg er kommet godt omkring de forskellige måder at bruge tastaturet på.

 

Komforten:

Tastaturet er ret fladt, også selv om man rejser det på de bagerste fødder. Det gør, at man ikke knækker så meget i håndledet, hvilket er godt og sundt. Det forsvarer så også, at håndleds støtten er så godt som fraværende, da man kan bruge bordet til det i stedet for.

Støjniveau:

Dette tastatur er et af de mest støjsvage jeg har prøvet. Det larmer ikke særlig meget, og jeg er ellers vant til at bruge membran tastatur. Alligevel bemærkede jeg hvor støjsvagt det er.

Layout:

Tastaturet er er MEGET standard i sit layout, og der er ikke nogle ekstra taster af nogen art. Dog er der de ekstra funktioner på nogle af tasterne, hvilket er nyttigt. Jeg foretrækker dog selv, at der er ekstra taster til multimedia funktionerne, da jeg bruger dem meget. Men det er alt sammen en smagssag.

Lyset:

Lyset er rigtig lækkert i tastaturet. Det ser flot ud med regnbue farverne, og jeg synes umiddelbart ikke jeg savner vilde effekter. Jeg savner dog, at der er lys igennem tasterne. Det kan godt være lidt anstrengende om aftenen, med mindre man har lys i selve rummet. Selve styrken på lyset i tastaturet er justerbart, og selv ved højeste styrke, er det ganske fint.

 

Hvad er min mening om tastaturet.

Der er ikke så meget at sige om tastaturet. Paracon SPECTRA er et standard tastatur, som ikke just tilbyder noget banebrydende. MEN, det vil man heller ikke forvente til en pris på 299 DKK. Ja, du læste rigtigt. Det koster kun 299 DKK, hvilket jeg absolut synes er en rigtig fin pris.

Man får et tilsyneladende fint standard tastatur med flotte farver og funktionstaster til både programmer, multimedia og standard Windows genveje. Så der er lidt for alle.

Min bedømmelse af tastaturet ligger på en fin 5 stjernet rating. Det gør den til trods for at det er et fint tastatur til prisen. Jeg mangler dog lidt mere gejl. Lidt basis lys effekter, lys igennem tasterne og måske lidt dedikerede multimedia taster. Det mener jeg godt man kunne have lavet til den samme pris.

 

5 star rating

 

Læs mere om Paracon SPECTRA her.

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet