Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2017-01-31 14:55English version

Tt eSPORTS Challenger TastaturSå er det da blevet tid til endnu en anmeldelse her på bloggen. Denne gang vil jeg gerne vise jer et tastatur fra Tt eSPORTS. Tastaturet hedder Challenger Prime, og det jeg har modtaget er en Carbon Edition. Det hedder det, fordi det skal ligne Carbon Fiber.

 

Tt eSPORTS logo

 

Lad os starte med specifikationerne:

Som man kan se i specifikationerne, er det et membran tastatur. Det er jo efterhånden blevet som, at diskutere religion, når man diskuterer om et tastatur skal være membran eller mekanisk.

Min mening er, at der er fordele og bagdele ved begge dele. 

 • COLOR: BLACK/CARBON
 • INTERFACE: USB
 • MEMBRANE, MECHANICAL, PLUNGER: MEMBRANE
 • ON-BOARD FAN DEVICE: NO
 • ANTI-GHOSTING KEYS: 24 KEYS
 • NO. OF GAME PROFILES: 3
 • NO. OF MACRO KEYS: 6 X 3
 • POLLING RATE: 1000 HZ
 • BACK-LIGHT: 3-COLOR
 • WRIST REST: YES, UNDETACHABLE
 • GRAPHICAL UI: YES
 • ON-BOARD AUDIO JACKS: NO
 • SMART CABLE MANAGEMENT: NO
 • GOLD-PLATED USB: NO
 • USB CABLE DETACHABLE: NO
 • MULTIMEDIA KEYS: 9 KEY
 • ON-BOARD USB PORT: NO 
 • KEYSTROKE LIFECYCLE: 10 MILLION
 • CABLE LENGTH: 1.5M BRAIDED
 • DIMENSION (LXWXH): 508X239X24MM
 • OTHER FEATURES: ADJUSTABLE BRIGHTNESS VIA DIAL

 

Hvordan ser indpakningen ud?

Tastaturet kommer i en ganske fin indpakning. Man er ikke i tvivl om, hvad der er i pakken, og der står klart og tydeligt uden på kassen, hvilket specifikationer tastaturet har.

Inde i selve kassen finder vi tastaturet sammen med en brugervejledning og garanti beskrivelse. Der er hvad man har brug for, hverken mere eller mindre.

 

Packing 1

 

Skal vi SÅ komme videre.

Ja, det skal vi da.. Nu er det tid til, at tage et kig på selve tastaturet.

Tastaturet har et ganske nydelig look på oversiden, og det imiterede carbon look sætter et lækkert præg på det. De specielle funktioner kigger vi nærmere på om lidt.

Tastaturet har indbygget håndledsstøtte, hvilket jeg er stor tilhænger af. Jeg tror vi kommer til, at se mange skader i form af forkert brug af udstyr, og forkert udstyr. Det er vigtigt, at man passer på sig selv, og bruger noget udstyr der passer til kroppen. Håndledsstøtte er efter min mening super vigtigt.

På undersiden af tastaturet har vi 4 store gummifødder som sørger for, at tastaturet står rigtig godt fast på underlaget. Desværre har de foldebare fødder ikke gummi under sig hvilket gør, at tastaturet ikke står helt så godt fast når det er hævet.

Bemærk de mange små huller under tastaturet. Dem får du en forklaring på i næste billedet.

 

Overview Back view

 

Som jeg skrev før, havde hullerne under tastaturet en grund. Det er simpelthen dræn huller. Så nu betyder det ikke noget, om du taber colaen eller kaffen ned i tastaturet. Så tager du simpelthen bare alle kapperne af tasterne, skyller dem, og tørrer dit rod op neden under. Så skulle du være klar til at taste videre uden et ødelagt tastatur. Det er da smart. Tænk at der bliver tænkt i den slags. Det havde aldrig kunnet lade sig gøre med et mekanisk tastatur.

 

Drain

 

Nå, lad os komme videre, og tage et kig på de andre funktioner tastaturet har.

I venstre side er der 6 makro taster, som kan programmeres til forskellige funktioner. Det giver et samlet antal makro taster på hele 18 taster, da man kan skifte imellem 3 hukommelses banker (M1-M3). Udover det, er der genvejstaster til Windows funktioner i toppen af tastaturet.

Tasterne i toppen på højre side, er multimedia taster. Så man har dedikerede multimedia taster, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Trykker man på Fn tasten får man mulighed for, at indstille ting på selve tastaturet. Man kan sætte response tiden, justere lyset og mange andre ting. Tastaturet har selvfølgeligt også en gaming modus, så man ikke kommer til at trykke på Windows tasterne imens man spiller.

(Den kvikke vil hurtigt opdage, at det er en Tysk version jeg har modtaget)

 

Macro keys
Macro banks
Media keys

 

Oppe i højre hjørne på tastaturet finder man LED indikering af brugen af Num-Lock, Caps-Lock og Scroll-Lock. Disse dioder bruges også til indikering af optagelse af makro funktioner. Det bruges, hvis man optager makroer uden softwaren, så man bare gør det imens man bruger tastaturet.

 

LED's

Softwaren:

Der er selvfølgeligt en driver software med til tastaturet. Jeg har valgt, at bruge filmen, som Tt eSPORTS har produceret i stedet for, at tage en masse billeder. Film siger ofte mere end billeder, så her er den.

 

 

Lyset:

Lyset er fordelt jævnt over hele tastaturet. Der er ikke tale om RGB lys, men 3 forskellige farver. Der er heller ikke tale om alle mulige effekter, da der er pulserende lys, og fast lys. 

 

Red light
Blue light
Purple light

 

Lyset kan dog reguleres trinløst i styrke ved hjælp af den store knap  aluminium i midten af tastaturet. Den drejer man på for, at justere lysstyrken.

 

Turning knob

 

Til slut er der jo kablet, som er et 1.5 m langt stof kabel. Det har et fint stik i enden, som desværre ikke er guldbelagt. Jeg kunne også godt have ønsket mig, at kablet var en smule længere.

 

Cable

 

Min mening.

Jeg er SUPER glad for, at der stadig bliver produceret membran tastaturer. De har altså stadig nogle fordele, som mekaniske ikke har. De er billige at producere, de er mindre følsomme overfor skidt og væsker, og så er de støjsvage.

Tænk, at Tt eSPORTS har tænkt på, at man kan spilde sine drikkevarer ned i tastaturet, og forebygget at tastaturet tager skade af det. Det gad jeg godt se et mekanisk tastatur være. At lave dræn i et tastatur, det er første gang jeg ser det. Det er super smart, og jeg har da hørt om mange tastaturer som er blevet ødelagt på grund af cola eller energi drik. Det er slut med dette tastatur. Det dræner simpelthen bare væsken væk, og så kan du jo lige gøre det rent bagefter. Det er smart.

Man får ikke alle mulige lys effekter med dette tastatur, hvilket nok heller ikke er nødvendigt hvis vi skal være helt ærlige. Det ser sejt ud, og har en hvis blærerøvs effekt. Men bruger vi det egentligt til hverdag? Jeg gør ikke, selvom jeg har haft rige muligheder for det. Jeg kunne dog godt tænke mig, at man havde haft lidt flere farver at vælge imellem. 3 farver er lige i underkanten efter min mening.

Tastaturet tilbyder jo, hvad man kan forvente af effekter og funktioner. Det har 1000Hz polling rate, makro taster og kan holde til 10 mio tastninger. Det burde være rigeligt til de fleste gamere.

Tastaturet er ikke specielt banebrydende, men det er et fornuftigt tastatur til en fornuftig pris på under 400 DKK. Der er langt op til de over 1000 DKK et mekanisk RGB tastatur kan koste, og det er bestemt pengene værd.

Jeg giver tastaturet en fin SØLV stjerne, da det stort set opfylder alle de behov man kunne tænke sig, og lidt til. Det har en ganske fin pris, og man får et godt tastatur for pengene. Der er ganske få ting der trækker ned, som mangel på farver og guldbelægning på stikket samt kabellængden.

Link til Tt eSPORTS Challenger Prime

Silver Star Rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet