Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2016-12-01 00:00English version

Sennheiser GSP 300 Gaming HeadsetJeg har de sidste 10 år, været stor fan af lige præcis Sennheiser produkter. De formår, at lave nogle gode produkter, som ikke imponerer med en masse salgsgejl, men laves for lydens skyld. Derfor er det med stor glæde, at jeg kan lave min første Sennheiser anmeldelse.

Vi skal kigge på et af deres nye gaming produkter, nemlig deres GSP 300, som er den mindste model i deres nye GSP serie.

 

 

Sennheiser sætter med den nye serie, lidt mere kulør på tilværelsen i forhold til, hvad de har gjort tidligere. Nogle vil måske også betegne de tidligere headsets fra Sennheiser som kedelige, men det tror jeg bunder ud i, at de ikke ved hvad Sennheiser står for.

Hvad får man med i pakken?

Kassen man modtager er fyldt med illustrationer og specifikationer printet på ydersiden.

Inde i kassen ligger headsettet bekvemt i en formstøbt holder. Der medfølger en samler til stikkene, så man kan bruge headsettet til sine mobile enheder, og sikkerhedsanvisninger.

 

Box Content

 

Hvordan ser det ud?

Headsettet er lavet i robust plastik, som kan tåle at blive vredet en del. Så der er ikke nogen bekymring for, at have headsettet med i tasken.

Hovedpuden er lavet af memory skum, som bliver blødt af varmen fra dit hoved. Den er beklædt med stof, så du ikke begynder at svede under puden.

Ørepuderne er ligeledes lavet i memory skum, men denne typer er dog lidt blødere. Ørepuderne er beklædt i kunstlæder for, at holde lyde ude af headsettet. Dette headset er bygget til, at have med til LAN og til at blive brugt i støjende miljøer. Så for ikke at blive forstyrret i sit spil, har Sennheiser valgt kunstlæder her.

Selve hullet i ørepuden er 7 cm. på den højeste led. Så der er god plads til store ører.

 

Earcup

 

Alle stik på headsettet er guldbelagte. Det giver den bedste forbindelse altid, da guld ikke danner belægninger lige som andre metaller, da det er et såkaldt ædelmetal.

Selve kablet er 2 meter langt, hvilket er lige i underkanten til mit setup. Jeg er vant til 3 meter på mit Sennheiser PC 350 SE, og det er en passende længde, da jeg har min computer stående på gulvet under mit skrivebord. Så har man samme setup, vil man nok finde kablet en smule i underkanten.

Jeg er dog super glad fro, at Sennheiser er begyndt at gå lidt væk fra stofkabler. Kablet på mit Sennheiser PC 350SE larmer uhensigtsmæssigt meget når det gnider op af ting, imens man har headsettet på. Det kan bliver lidt irriterende i længden. Det problem har man ikke med dette headset, da kablet er i silikonegummi.

 

Cable

 

Hvordan ser det ud på?

Selve ørekopperne er monteret på et lille kugleled i gummi, som giver sig lidt i forhold til vinkler osv. Så ørekopperne tilpasser sig fint hovedet.

Udover det, virker headsettet meget behageligt at have på. Jeg er lidt bred om hovedet, men der er ikke noget der klemmer på nogen måde. Det sidder til, men ikke på en ubehagelig måde. De bløde ørepuder lukker helt af for støjen udefra, og trykker ikke for hårdt i forhold til, at jeg bruger briller.

 

Right Center Left

 

Funktioner i headsettet?

Headsettet har to funktioner, som bestemt gør hverdagen lettere. 

På højre ørekop finder vi en stor volumenkontrol. Her kan man nemt og ubesværet skrue op og ned for styrken i headsettet. Den er nem at få fat i, og virker af god kvalitet, da den ikke bare smutter frem og tilbage, men har lidt modstand i sig.

På venstre ørekop sidder mikrofonen jo. Den kan man indstille i den højde man nu har lyst til, men ikke nok med det, så kan man slukke for mikrofonen ved at vippe den op til lodret. Et lille klik fortæller, at nu er mikrofonen slukket og tændt, alt efter hvilken vej man vipper mikrofonen. 

Det er nyttige funktioner, som er utrolig nemme at bruge.

 

Volumencontrol
 Microphone Microphone 

 

 Hvordan lyder det så?

Det tekniske:

Lydkort der er brugt er et ASUS STX II 7.1 PCIe Lydkort
Headsettet der sammenlignes med, er et Sennheiser PC 350SE

 

Lyden:

Jeg har jo lyttet til musik, og spillet nogle spil med headsettet. Det har givet mig et godt indtryk af headsettet, både med hensyn til komforten som jeg nævner tidligere, og med hensyn til lyden.

Headsettet spiller rigtig godt, og der er ingen tvivl om, at vi har fat i et headset af høj kvalitet her. Som skrevet tidligere har jeg et Sennheiser PC 350SE som sammenligningsgrundlag, og helt så godt spiller GSP 300 dog heller ikke. Man skulle jo også gerne få noget mere for de 100 EUR ekstra mit eget headset koster.

Headsettet spiller på en anden måde, end det jeg har nu, og det krævede en del tilvænning. Men når man så er blevet vant til det, så lyder det faktisk rigtig godt.

Det spiller en smule mere afdæmpet på diskant området i forhold til mit eget headset, og det er jo alt sammen smag og behag, hvilken lyd man går efter.

Diskanten synes jeg personligt betyder rigtig meget for musik og spil, så det er den jeg ligger rigtig meget fokus på når jeg lytter til headsets.

Jeg er blevet specielt glad for Burhan G's nyeste album, for det viser virkelig hvor meget diskanten betyder, da han har så mange små fine detaljer i musikken på det album. Får man ikke alle detaljerne med i de numre, forsvinder magien lidt.

Headsettet formår at spille alle detaljerne, og jeg synes faktisk, at det hele lyder rigtig godt. Der er god diskant, som fortæller historien, og god bas der fortæller stemningen i musikken. Alt i alt en super god oplevelse.

Så er der spiloplevelsen, hvor detaljerne også betyder en masse. Man skal jo kunne høre når modstanderen kommer snigende, hvilket ikke var svært med dette headset. Jeg synes, at Sennheiser har gjort det godt med dette headset.

 

Mikrofonen:

Jeg har lavet et par optagelser af headsettet.

Den første optagelse er uden baggrundsstøj, så man kan høre hvordan og hvor klart den optager lyden fra munden.

Den anden optagelse er med baggrundsstøj, hvor min bluetooth højttaler står under skærmen og spiller musik ved ret høj lydstyrke. Som man kan høre, undertrykkes musikken betragteligt, og stemmen høres klart og tydeligt ind over.

Den mikrofon de har sat på dette headset er imponerende god. Den optager kun det den skal, og hverken mere eller mindre. Den lever fuldt ud op til Sennheiser standarden, og kan sagtens bruges i larmende omgivelser.

 

Unden baggrundsstøj: Med baggrundsstøj:

 

Hvad er så min mening?

Lige meget hvor meget jeg elsker Sennheiser, så er jeg jo nødt til at give min uforbeholdne mening om dette headset.

Jeg skulle lige vænne mig til det nye headset, og den lyd det spiller. Men når man har gjort det, spiller det faktisk rigtig godt. Der er gode detaljer i lyden, og god dybde i bassen, lige som det skal være.

Noget jeg hæftede mig ved var kabellængden. Den er ikke helt så lang, som jeg godt kunne ønske. Det gør, at headsettet ikke kan ligge med ledningen på venstre side af mit tastatur. Man kan dog købe forlængere til at løse det problem, og det er nok langt fra alle mennesker der får det. 2 meter ledning er trods alt rimeligt langt.

Udover det synes jeg, at ledningen er en smule tynd i det. Jeg frygter, at den hurtigt kan komme i klemme og blive skadet. Specielt, hvis den ligger hen af gulvet, og man kommer til at rulle kontorstolen hen over den nogle gange.

Så er der komforten i headsettet, og her har Sennheiser skudt papegøjen. Jeg synes headsettet sidder lige som det skal, uden at klemme nogen steder, selv efter lang tids brug. Det er fedt.

Headsettet er et lukket headset, og de bløde ørepuder sørger for, at lukke en helt af for omverdenen, så man sidder i sit eget lille lydunivers.

Mikrofonen er bare som en mikrofon bør og skal være i et headset. Den optager stemmen klart og tydeligt, selvom der er masser af baggrundsstøj. Så den består prøven til et flot 12. tal.

Jeg er stadig fan af Sennheiser, det er der ingen tvivl om. Og man får bestemt et rigtig godt headset til prisen, som ligger lige omkring 750 DKK.

Headsettet skal have en flot SØLV stjernet rating.

 

Link til Sennheiser GSP 300

 

Silver Star Rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet