Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2016-11-29 00:00English version

Sandberg Bluetooth Sports EarphonesSå er det blevet tid til endnu en anmeldelse på Monberg.dk.

Vi skal denne gang lytte til et Sports headset fra Sandberg. De har sendt et Bluetooth Sports Headset til mig, som de har bedt mig vurdere.

 

Sandberg logo

Hvem er Sandberg.it?

Sandberg.it er et dansk firma, som så lyset første gang i 1985. Sandberg står for god kvalitet til billige penge, og det jeg kender til Sandberg er bestemt ikke dårligt. Sandberg er også gode til, at lave produkter som hele tiden følger den nyeste teknologi og trend. Man går aldrig galt i byen med Sandberg produkter, da alle produkter kommer med dansk dansk support samt der er 5 års garanti på samtlige produkter.

 

Headset

 

Specifikationer:

Lad os starte med specifikationerne på headsettet. Hele 8 timers afspilning og imponerende 250 timers standby er blandt nogle af de ting man får med dette headset.

 

Bluetooth and Charging:

 • Bluetooth 4.1 CSR 8645
 • Supports A2DP, AVRCP, HFP, HSP
 • Up to 10m wireless range
 • Bluetooth frequency range: 2.4 GHz-2.4835 GHz

Battery:

 • Rechargeable 110mAH Li-polymer battery
 • Up to: 8 hours playback / 250 hours standby time
 • Charge time: Approx. 1.5 hours
 • Charging input: USB DC 5V

Earphone:

 • Frequency range: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedance: 32 ohms ± 15%
 • Sensitivity: 100 dB ± 2 dB
 • Driver unit: 10 mm

Microphone:

 • Frequency range: 30 Hz – 16 kHz
 • Impedance: 2200 ohms
 • Sensitivity: -54 dB ± 2 dB
 • Directivity: Omni 

 

Indhold:

 

Packaging

 

Headsettet kommer i en gennemsigtig pakke, så man kan se produktet som det er. Uden på pakken står ydermere diverse specifikationer. Man er ikke i tvivl om hvad man køber, når man har fat i denne pakke.

 

User Manual USB Cable

 

Inde i pakken finder man en lille brugervejledning på Engelsk. Den er nem og hurtig, så man kommer hurtigt i gang med at bruge headsettet. Så er der et USB ladekabel, men man kan bruge sin standard microUSB lader fra sin smartphone, da det er samme stik.

 

Ear Tips

 

Der er ekstra ørepropper med til headsettet, så man har hele 3 forskellige størrelser at vælge imellem. Så følger der også en lille gummisamler med, som kan bruges til at samle ledningerne med.

 

Headsettet:

Headsettet er et lille Bluetooth headset med et batteriet i den lille fjernbetjening. Det er imponerende, at man kan presse forstærker, Bluetoothmodtager og batteri ned i sådan en lille indpakning sammen med 3 knapper, en mikrofon og en diode. Jeg er imponeret.

 

Headset Earpiece

 

Ledningen imellem højttalerne er omkring 55 cm. hvilket virker til at være en tilpas længde. Hvis man skulle have behovet, kan man bruge den medfølgende samler for, at samle ledningen, og derved gøre den kortere.

 

Headset Clips

 

På selve fjernbetjeningen er der 3 knapper, og et lille gummidæksel til USB kablet. Knapperne er tænd/sluk og volumen op+ned. Knapperne har flere funktioner. Vil man for eksempel skifte nummer frem og tilbage, trykker man to gange hurtigt efter hinanden på plus/minus knapperne. Tænd/Sluk knappen virker ydermere som svar/læg på, til når man skal besvare opkald.

På bagsiden af fjernbetjeningen er der to små huller. Det ene er til mikrofonen og det andet er til dioden, som viser status på headsettet. Der er også lydfeedback på headsettet med biplyde, alt efter hvad man beder det om. Alt er super nemt at forstå og betjene.

 

Front USB Charge
LED and Mic

 

Testen:

Jeg har selvfølgelig lyttet til en masse musik for, at lytte lidt til hvordan headsettet spiller. Og så har jeg testet mikrofonen for, at finde ud af om den kan bruges til opkald.

 

Komforten:

Jeg er ikke vant til, at klipse et headset fast til øret på denne måde. Det resulterede i, at jeg i starten havde lidt ømhed på oversiden af øret, der hvor bøjlen hænger. Det forsvandt dog efter et stykke tids brug, hvorefter jeg stort set ikke bemærkede jeg havde det på mere.

Når headsettet først sidder på ørene, sidder det godt fast, så man sagtens kan dyrke sport, løbe og træne med headsettet på.

Ledningen der følger med, kan man have enten foran eller bag ved nakken, hvilket er meget praktisk. Dog, hvis man skal svare opkald, eller betjene fjernbetjeningen, er det mest praktisk med ledningen foran.

Selve betjeningen af fjernbetjeningen er super nemt, når man lige lærer den at kende.

Jeg har også testet rækkevidden og det ser ud til, at headsettet sagtens kan sende på de 10 meter som er lovet i specifikationerne.

 

Lyden i headsettet:

Jeg har lyttet til meget forskelligt musik for, at danne mig et indtryk af hvordan det lyder generelt.

Sandberg har faktisk formået at lave et headset der lyder rigtig godt. Der er god dybde i bassen samtidig med, at man får alle detaljer med fra diskanten. 

Det er ikke som et super over-ear headset, men det spiller overraskende godt. Jeg har blandt andet lyttet til det nyeste album fra Burhan G, og han har om nogen en masse forskellige detaljer med i sin musik. Jeg fik hver eneste detalje til stor fornøjelse, samtidig med at stortrommen og bassen tydeligt kunne fornemmes i baggrunden. Ja, jeg vil faktisk sige, at den kunne mærkes i øregangen.

 

Mikrofonen:

Så er der mikrofonen, hvilket nok ikke er grundlaget på dette headset. Bevares, den kan da bruges i en snæver vending. Men den optager mildest talt alt i sine omgivelser. Så der skal ikke være meget støj omkring en, før det begynder at være forstyrrende for samtalen.

Jeg formoder dog heller ikke, at man skal bruge headsettet til lange samtaler. Men derimod til god musik når du træner. Og det får du med dette headset.

 

Min mening:

 Så er det blevet tid til, at vurdere og bedømme headsettet.

Jeg synes endnu en gang, at Sandberg har formået at lave et rigtig godt produkt til prisen. Man får et headset der spiller rigtig godt. Det har lang batteri tid, og kan lades op på 1,5 time, hvilket heller ikke er meget. 

Lydkvaliteten fejler bestemt ikke noget, og man kan bruge headsettet til opkald, hvis det er nødvendigt. Mikrofonen indbyder ikke til time lange samtaler i et støjende miljø. Men løbetræner du i en stille skov, eller er du alene i fitness centret. Så kan du sagtens tale med nogen i det.

Headsettet er prissat til 299 DKK fra Sandberg, hvilket er en ganske fin og tilpas pris for dette headset. Man får et godt headset til pengene, og måske en smule mere.

Jeg vælger, at give headsettet en fin bronze stjerne, da prisen og kvaliteten på headsettet hænger perfekt sammen. Man får noget for pengene her.

Link til Sandberg Bluetooth Sports Headset

Bronze stjerne

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet