Forsiden
Søgning
Seneste: Livsstil

Endelig ved vejs ende!

Renoveringen trækker ud.

Vis alle
2016-09-09 00:00English version

Endelig ved vejs ende!Så er vi endelig ved at være færdig med, at renovere det halve af huset. Vi har tapetseret og malet, snedkereret og spartlet til vi var helt gule i ansigterne.

Så det var super skønt, at kunne sætte sin maskine op igen på det nye skrivebord her til morgen. Den blev jo straks tændt, for efter 3 mdr. pause må man nok sige, at der var røget nogle opdateringer ind på spille kontierne.

 Desktop Screenshot

Det nye kontor bliver super produktivt, og jeg har købt lidt forskellige ting hjem, som jeg vil anmelde på bloggen i den kommende tid.

Udover det, har jeg allerede fået et par kontakter som freelance anmelder, hvilket virker ekstremt lovende for fremtidigt arbejde med min hobby.

Så tiden er ved at være moden til, at I kan glæde jer til nyt på bloggen, og ret fast i fremtiden.

Udover det, så har jeg arbejdet en del med bloggen. Der er kommet gallerifunktion op, så hvis I ser billeder med en ramme omkring, så holder I bare musen på billederne, og de bliver blæst op til dobbelt størrelse.

Screenshot gallery

 

Jeg har også implementeret et lille let besked system, så I kan skrive kommentarer på de forskellige indslag. Når I skriver en kommentar, kommer der en mail til mig om, at der er skrevet en kommentar på opslaget. På den måde kan jeg holde lidt øje med når I skriver, og jeg kan svare kommentarer.

Jeg har endnu ikke lavet, så brugerne kan få besked når jeg svarer, da jeg er lidt i tvivl om behovet. Men tilkendegiv gerne, om det er en nødvendighed for jer eller ikke. Jeg regner ikke med at det skal bruges som debatforum, men mere som en lille reminder om, om opslaget er godt eller skidt.

Kommentar system

 Håber at høre og se meget mere til jer fremover.

Mvh: Kim

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet


HwT: Razer Ornata CHROMA Tastatur


HwT: Blue YETI Mikrofon