Forsiden
Søgning
Næste anmeldelser

Anmeldelse
Paracon REBEL Gaming Tastatur


Anmeldelse
Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Anmeldelse
Paracon RIOT Gaming Tastatur


Anmeldelse
be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Anmeldelse
Paracon VIPER Gaming Mus


Anmeldelse
CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Anmeldelse
Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


Anmeldelse
be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Anmeldelse
Paracon VENOM Gaming Mus


Anmeldelse
KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Anmeldelse
be quiet! Silent Base 601 kabinet


2018-03-07 15:00English version

ACER Predator Cestus 500 Gaming MusJeg har fået en ny producent på programmet i bloggen. ACER laver en gaming serie de kalder Predator, og jeg skal som det første bedømme deres Cestus 500 Gaming Mus.

 

Acer Predator Cestus

ACER er en velkendt producent af computere og bærbare. De kræver næppe nogen stor introduktion. Det er dog første gang jeg ser dem på gaming markedet, så det bliver spændende at prøve deres produkter.

 

Lad os tage en lille video om musen først.

 

 

Videre til indpakning og tilbehør.

Indpakningen er fin og farverig. Man kan se en illustration af musen printet på kassen.

 

ACER Cestus

 

Man kan åbne fronten på kassen, hvor man så kan se selve musen. Der er også nogle ekstra sidestykker med, som man kan skifte efter behov.

 

ACER Cestus

 

Inde i kassen finder man en brugervejledning, garantibeskrivelse, klistermærker og en transportpose. Dejligt med noget ekstra tilbehør.

 

ACER Cestus

 

Indhold:

 • ACER Cestus Gaming Mouse
 • Klistermærker
 • Transportpose
 • Brugervejledning
 • Garantibeskrivelse

 

Her er de tekniske specifikationer:

Som man kan se, har musen en opløsning på 7200 DPI, hvilket er ganske fint. Den har et 1,8m kabel og hele 8 programmerbare knapper. Så har den RGB belysning, som jeg viser mere om lidt senere.

 • Pegeredskab Host Interface: USB
 • Pegeredskab forbindelsesteknologi: Kabel
 • Pegeredskab kabellængde: 1,80 m
 • Bevægelsesføler: Optisk
 • Bevægelsesopløsning: 7200 dpi
 • Antal knapper i alt: 8
 • Antal programmerbare knapper: 8
 • Scrollertype: Scroll Wheel
 • Belysning: Ja
 • Antal belysningsfarver: 16.8 Millioner
 • Antal belysningszoner: 3
 • Ergonomisk pasform: Symmetrisk
 • Farve: Black
 • Højde: 40,3 mm
 • Bredde: 96,4 mm
 • Dybde: 124,4 mm

 

Lad os så kigge lidt på musen.

ACER Predator Cestus 500 ligner en stealth mus. Den er ret kantet i formerne, og ser faktisk ret sej ud.

 

ACER Cestus

 

Foran har vi de to finger knapper og en DPI knap lige over scrollhjulet, som også er en knap. Alle knapper på musen kan programmeres efter behov.

 

ACER Cestus

 

På siden af musen er der 2 knapper til tommelfingeren, og en fin overflade til greb nedenunder.

 

ACER Cestus

 

Da musen er symmetrisk, er der de samme knapper på modsatte side af musen.

 

ACER Cestus

 

Under musen finder vi lidt magi. Denne mus kan nemlig bytte switche, så man sammenlagt har 70mio klik på hver knap. Så hvis den ene knap begynder at svigte lidt, kan man skifte over og få yderligere 20mio klik på knappen. Det er smart med indbyggede reservedele.

 

ACER Cestus

 

Panelerne på siden kan tages af og skiftes efter behov. De sidder på med kraftige magneter, så det er meget nemt at bygge om på musen.

 

ACER Cestus

 

Således ser musen ud med de paneler der sad i låget af kassen. Man kan skifte dem efter behov, og man skal kan selv vælge om man vil bruge bred eller smal i hver side eller på en enkelt side.

 

ACER Cestus ACER Cestus

 

Softwaren.

Softwaren ACER QuarterMaster har massere af muligheder for optimering af spiloplevelsen. Man kan gemme profiler osv. så man kan tilpasse til alle sine behov.

På første fane kan man programmere alle knapperne på musen, pånær venstre museknap. Den er obligatorisk.

 

ACER Cestus 500

 

På næste fane kan man programmere lyset. Denne mus har hele 3 lys zoner, som kan programmeres individuelt eller man kan programmere dem alle sammen i samme tema.

 

ACER Cestus 500

 

Fanen følsomhed, giver mulighed for at justere hvor følsom musen skal være i de forskellige trin. Man kan programmere op til 6 forskellige trin, hvilket burde være rigeligt til alle.

 

ACER Cestus 500

 

Polling hastigheden er hvor hurtigt musen skal sende signal til computeren. En teknisk feature man bør lade være med at røre, hvis man ikke har behov for det.

 

ACER Cestus 500

 

Vinkel snapping. Er noget jeg aldrig har set før. Jeg har prøvet at rode lidt med det, men umiddelbart kan jeg ikke få det til at fungere. Man kunne godt have tænkt sig lidt mere vejledning i hvad det gør og hvordan man bruger det.

 

ACER Cestus 500

 

Sidst men ikke mindst kalibrering. Her kan man kalibrere musen til underlaget, så sensoren tracker 100% rigtigt på det underlag man nu spiller på. Det er en god mulighed for optimering.

 

ACER Cestus 500

 

Hvordan er musen så i brug.

Musen sammenlignes med min gamle Logitech G9.

 

Dagligt brug:

Jeg har brugt musen en uges tid for, at få fornemmelsen af hvordan den er i brug. Musen falder mig helt naturlig efter nogle småjusteringer, og jeg kan klart anbefale den til al aktivitet ved computeren. Den er rigtig lækker.

Ergonomi:

ACER Cestus 500 er en rigtig god mus. Den ligger rigtig godt i hånden, og har en tilpas størrelse. Hånden hviler godt på musen, som er bygget til claw/palm grip. Knapperne er placeret fint, dog kunne tommelfinger knapperne godt være lidt længere tilbage på musen ved palm grip.

Gaming:

Jeg har også spillet med musen, og må indrømme den bare gør jobbet godt. Den glider meget nemt hen over overfladen hvilket gør, at man nemt kan styre den omkring. Ikke nok med det, så tracker musen rigtig godt på underlaget, så der ikke forekommer fejl når man skal finjustere. Det er en rigtig god mus til gaming.

Lyset:

Musen har 3 zoner, som kan programmeres efter behov. Der er scrollhjulet her på toppen, som også kan tillægges forskellige effekter.

 

ACER Cestus 500

 

Så er der striberne på siden, som kan have flere farver samtidig. Man kan give dem en regnbue effekt, hvilket ser rigtig sej ud.

 

ACER Cestus 500

 

Til sidst er der Predator logoet bagpå, som ligeledes kan skifte farve som scrollhjulet. Det ser også rigtig fedt ud. Alt i alt nogle fede muligheder for lyseffekter på musen.

 

ACER Cestus 500

 

Hvad er min endelige beslutning.

ACER Predator Cestus 500 er en super lækker gaming mus. Ikke nok med det, så kan den jo bruges til alt andet også, hvilket den også gør til perfektionisme.

Jeg kan rigtig godt lide, at musen har indbyggede reservedele. Så man kan skifte imellem de mest brugte switche på musen, og derved opnå 20 mio klik ekstra. Det er kræs for kendere.

En ting jeg måske savnede, men som jeg oplever de fleste producenter af gaming mus går væk fra er vægt system. Det kunne måske have været lækkert, at kunne tilføje eller fjerne nogle ekstra gram. Musen har dog en passende vægt til mig, men det kunne jo være der var andre der vile have lidt mere på, eller fjerne lidt.

Lyset i musen er lækkert. Jeg kan rigtig godt lide lyset der kommer igennem de mælkehvide overflader, så man ikke kan se dioderne bagved. Det giver også en smuk flydende overgang imellem de forskellige farver. Det ser bare godt ud.

I forhold til prisen, har jeg ikke kunne finde musen i de danske databaser endnu. Jeg håber den kommer der, men indtil da må vi drømme om denne lækre mus. I udlandet kan musen købes for omkring 88USD, hvilket omregnet er 550DKK. Det er en pris man kan stå inde for, da man får meget kvalitet for pengene.

Denne mus fortjener en flot guldstjerne. Den har masser af muligheder, og ligger rigtig godt i hånden. Man får lækkert lys i den, og reservedele i form af ekstra switche til knapperne. Alt i alt et super køb.

Læs mere om ACER Predator Cestus 500 her:

https://www.acer.com/ac/da/DK/content/predator-model/NP.MCE11.008

ACER Cestus 500

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto
3D print

Andre

Tweak: ASUS ROG RYUJIN 360 Køler

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Artikler på Tweak.dk


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler