Forsiden
Søgning
Seneste: Anmeldelser

Paracon REBEL Gaming Tastatur


Paracon SPECTRA v2 gaming tastatur


Paracon RIOT Gaming Tastatur


be quiet! Dark Base Pro 900 Rev. 2


Paracon VIPER Gaming Mus


CHERRY KC 6000 SLIM Tastatur


Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset


be quiet! Dark Rock Pro 4 køler


Paracon VENOM Gaming Mus


KIWI Design HTC VIVE Tilbehør


Vis alle
2017-10-18 15:00English version

JBL Flip 4 Bluetooth HøjttalerMinsandten, om det ikke er tid til endnu en anmeldelse på bloggen. Det er ved , at være slut med sommerfesterne på stranden. Men det skal ikke afholde os fra at feste, vel?

JBL gør hvad de kan for, at vi skal fortsætte med at feste. Derfor har de lavet deres Flip 4 Bluetooth højttaler, hvor man får muligheden for at koble over 100 højttalere sammen til et kæmpe anlæg.

 

JBL har været flinke overfor os, og lavet en lille video præsentation af deres højttaler, så den starter vi lige med her.

 

 

De tekniske specifikationer.

Så skal vi have et kig på de tekniske specifikationer. Og som man kan se, er den IPX7 godkendt, hvilket betyder den kan ligge på 1 meter dybt vand i over 30 minutter uden at tage skade. Det er da imponerende. Ikke nok med det, så kan batteriet holde i op til 12 timers spilletid, og man kan bruge højttaleren til telefon opkald og med voice assistent.

Tekniske specifikationer:

 • Bluetooth-version: 4.2
 • Support: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2
 • Enhed: 2 x 40 mm
 • Udgangseffekt: 2 x 8 W
 • Frekvensområde: 70 Hz – 20 kHz
 • Signal-støj-forhold: ≥80 dB
 • Batteritype: Litium-ion-polymer (3,7 V, 3000 mAH)
 • Batteriopladningstid: 3,5 timer @ 5V1A
 • Musikafspilningstid: op til 12 timer (afhænger af lydstyrke og indhold)
 • Bluetooth-sendereffekt: 0 – 9dBm
 • Frekvensområde for Bluetooth-sender: 2,402 – 2,480 GHz
 • Bluetooth-sendermodulation: GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
 • Mål (H x B x D): 68 x 175 x 70 (mm)
 • Vægt: 515 g

 

Lad os da kigge på pakken og indholdet.

Højttaleren kommer i en kasse med fine illustrationer og tekniske specifikationer på ydersiden.

 

JBL Flip 4

 

Kassen åbnes med magnet lås, hvorefter man kommer ind til en lille kasse i fronten. Denne kasse indeholder brugervejledningen og diverse andet skriftligt materiale. I den lille kasse for oven ligger USB kablet som følger med højttaleren.

 

JBL Flip 4

 

Tager man den lille kasse ud i fronten, kommer man ind til højttaleren. Den ligger godt beskyttet med skum på alle sider.

 

JBL Flip 4

 

Hvad er der i æsken:

 • 1 x JBL Flip 4
 • 1 x mikro-USB-kabel
 • 1 x sikkerhedsark
 • 1 x lynstartguide
 • Garantibevis

 

Skal vi ikke kigge nærmere på højttaleren?

Højttaleren er cylinderformet med stofbetræk på. Enderne er soft touch beklædt plastik.

 

JBL Flip 4

 

Man kan mærke de forholdsvise store bass højttalere i hver ende, de er nemlig synlige, og man kan mærke de vibrerer.

 

JBL Flip 4

 

På 'bagsiden' finder man betjenings knapperne. Der er også en strop, så man kan have højttaleren om håndledet eller hænge den op hvor man nu skal bruge den. 

Der er en power knap, 4 dioder for visning af batteri og en connect knap. 

 

JBL Flip 4

 

Inde bag gummi dækslet finder man et jackstik til lydindgangen, og et micro USB stik til opladningen. Man skal huske, at højttaleren ikke er vandtæt hvis man ikke presser dækslet godt på plads efter brug.

 

JBL Flip 4

 

Der er betjeningsknapper på højttaleren, og de fordeler sig således. En bluetooth knap til at parre og forbinde højttaleren med sin bluetooth afspiller. En plus og minus til lydstyrken, og en play / pause / skip knap til at pause og afspille musikken med. play/pause knappen kan også konfigureres til voice assistent, så man kan aktivere denne i stedet for. Mere om det lige om lidt.

 

JBL Flip 4

 

Der er lys i knapper og batteri dioder. Power knappen skifter farve alt efter funktion. Lysstyrken er fint afdæmpet, og ikke blændende på nogen måde. Det ser ganske fint ud.

 • Hvid = Power on
 • Blå blink = Venter på parring
 • Blå = Forbundet til enhed

 

JBL Flip 4 JBL Flip 4

 

En gennemgang af JBL Connect Appen. (Android)

Så er det blevet tid til en hurtig gennemgang af JBL Connect appen. Den er ikke vildt omfattende, men den kan da nogle brugbare ting, som man bør kende.

Ved opstart skal man vælge hvilken højttaler man vil bruge med appen. Derefter får man en lille præsentation med mulighederne for sin enhed.

 

 JBL Flip 4 JBL Flip 4 JBL Flip 4

 

Efter gennemgangen, kommer man til hovedskærmen på appen. Her kan man se et billede af sin højttaler samt batteri status.

Man kan vælge Party- eller Stereo-mode. Det giver mulighed for, at forbinde flere højttalere til samme afspiller. Vil man bare nyde noget lækkert stereo musik, har man muligheden for det med to højttalere. Eller vil man holde fest, og afspille det samme musik på alle de højttalere man kan skrabe sammen, Så vælger man party-mode. Man kan forbinde over 100 højttalere sammen i party mode, og det er alle de JBL højttalere med 'connect' mulighed man kan bruge til det. Det er super smart.

 

JBL Flip 4 JBL Flip 4 JBL Flip 4

 

Hvis man trykker på det lille tandhjul nederst på hovedskærmen, kan man vælge om man vil bruge 'play' knappen til enten voice assistenten, eller om man vil bruge den til, at styre musikken med.

 

JBL Flip 4 JBL Flip 4

 

Så er det vist tid til, at smide musik på højttaleren.

Jeg har spillet en masse lækkert musik på højttaleren, og der er ingen tvivl om, at vi har en form for en vinder her.

Lyden:

Denne højttaler spiller simpelthen som den skal. Der er god dybde i bassen og rigtig fine detaljer i diskanten, vel og mærket hvis man sidder med fronten imod sig. Der er nemlig en front og bagside. Fronten er der hvor JBL logoet sidder, og bagsiden er der hvor knapperne sidder.

Der er ingen tvivl om, at højttaleren spiller super godt og detaljeret, så længe man sidder rigtigt for den. Præcis som med almindelige højttalere. Vender man fronten bort, er lyden straks lidt mere mudret og uden diskant.

Det er en ganske almindelig ting ved højttalere, så det er ikke et negativt synspunkt. Men jeg har lyttet til andre bluetooth cylinder højttalere, hvor dette ikke var et problem, eller så tydeligt. Umiddelbart også fra JBL selv.

Den kan spille imponerende højt, så der er ingen tvivl om, at nogle stykker af dem kan spille op til fest i party-mode.

 

Mikrofontest:

Jeg har kørt lidt test ved hjælp af Skype opkaldstest. Umiddelbart optager højttaleren fint min stemme, så den burde kunne bruges til telefonopkald. Jeg undrer mig dog stadig over, hvem der vil bruge denne slags højttalere til opkald. Men funktionen er der, og den fungerer som den skal.

Voice assistent:

Jeg havde glædet mig lidt til, at prøve voice assistent muligheden. Det er ikke noget jeg har brugt før, og regnede faktisk med det ville være plug'n'play.

Problemt var, at når jeg trykkede på knappen, så bad mobilen om at hente mit lokale sprog. Og lige meget om jeg valgte at den skulle hente eller ej, startede den aldrig voice assistent appen.

Så jeg fik det aldrig til at virke med min HTC m9. Og da jeg desværre ikke har andre mobiltelefoner at teste med, kan jeg ikke fortælle om det er godt eller dårligt.

Jeg forventer dog det er godt, og det er min smartphone der har et problem.

 

Min endelige konklusion.

Der er ingen tvivl om, at JBL laber nogle super gode og vel spillende bluetooth højttalere. Det gælder bestemt også for Flip 4, som i den grad er vel spillende.

Der er en rigtig god dybde i lyden, og sidder man med fronten imod sig (JBL logoet) så er der også rigtig fine detaljer med i lyden i form af mellemtone og diskant. Disse forsvinder dog, hvis man lytter fra bagsiden (Knapperne). Så bliver lyden straks lidt mere mudret.

JBL Flip 4 har nogle fede funktioner og features, som gør denne højttaler ekstra god. Der er Party mode, hvor man kan forbinde mere end 100 højttalere sammen til et kæmpe stort anlæg. Så er der Stereo mode, hvor man kan forbinde to højttalere sammen til at spille henholdsvis højre og venstre kanal. En glimrende mulighed til computerskærmen eller hvis man vil lytte til musik hjemme i stuen.

JBL Flip 4 har mulighed for at samarbejde med voice assistenten i en smartphone, hvad enten det er Apple eller Android. Og så kan man selvefølgeligt bruge højttaleren til mobile opkald.

Til sidst er højttaleren ikke mindre end IPX7 godkendt hvilket betyder, at man kan sænke højttaleren ned i 1 meter dybt vand i over 30 minutter. Så taber man den i poolen, skulle den altså ikke tage skade af det. Eller har man den med på båden eller i regnen, skulle den heller ikke tage skade.

Alt dette er nogle super lækre features pakket ind i en lækker stilren indpakning.

Men. Alting har sin pris. Denne højttaler koster lige under 900 DKK i skrivende stund. JBL har sat den vejledende pris til 1200 DKK, og det er jeg faktisk glad for den ikke koster. Hvis den havde kostet de 1200 DKK som JBL mener den skal koste, ville jeg have ment det var i overkanten. Men 900 DKK er faktisk en fair pris for denne højttaler.

Når alt det bliver lagt sammen, så ender min samlede vurdering på en flot GULD stjerne. Højttaleren spiller super godt, og den tilbyder nogle ret fede features. Den er vandtæt, og kan spille i op til 12 timer, hvilket er ganske fint til en fest eller til en god dag på stranden med vennerne.

Læs mere om JBL Flip 4 her.

Silver Star Rating

Kategorier
Anmeldelser
Nyheder
Eksterne
Events
Livsstil
Baggrund
Info
Guides
Crypto

Andre

Tweak: Razer Rejse / Kontor Kit


Tweak: CM Hyper 212 Black Køler


EU LCS Finalen i Royal Arena


HwT: ModMic 5


HwT: TP-Link LB130 Smart RGB Pærer


HwT: TP-Link LB120 Smart Pærer


HwT: TP-Link Smart Home Plug HS-100


HwT: UE WonderBoom Højttaler


HwT: Razer BlackWidow Chroma v2


Valve ændrer gave systemet